- Lee Xie Han (Rory)02.12.2022 21:20 #7175

Nebola jediná, kto sa o neho obával. Predsa rodina je rodina a Tanya rovnako. Len to že Sarah Wangová bola naozaj nebezpečná pre okolie a ešte nik sa jej nepokúsil postaviť do cesty. Aj tak by ho zabila, bolo by jej jedno či by to bolo dieťa alebo čokoľvek iné. No vedel že je dominantnejšia a studenejšia než zima na Antarktíde a jej plány nikdy nevyzerali dobré pre toho druhého.
Zbalené veci v taxíku odložil a pozrel na Tanju. Bol prekvapený kam mali ísť, lebo chcel povedať iné miesto ale Tanja ho predbehla. Nadýchol sa a sledoval pred sebou cestu za hlavou šoféra a vedľa z okienka. Pozrel na Tanju čo vyvádzala v aute a tak ruky zo stehien si dá hlavu na jeho stehná. Pozrie prekvapené, lebo sám nevie čo má čakať od Tanji. Hlavne na zadných sedadlách v taxíku. "na izbe to bude pohodlnejšie." Pohladíl ju po líci a usmeje sa. Ale jeho pohľad a ruky boli v nepokoji a nervózny z celej tejto situácie. Taxikár to vzal tak, že nevie sám kade šli. Kým auto nezastavilo pred hotelom. Zaplatí taxikároví za jazdu a odvoz a Tanju sa pozrie. Stále z neho bola cítiť nervozita a nepokoj v tele. Všetky ľudské duše, ktoré nachytal mal tak rozhádzané že sám nevie kde je sever Juh. Vybral mu šofér kufor a on vystúpil pomalý "sme tu.." Povie na obrovskú budovú pred nimi. Vonku si prevezme kufor. Počká si na Tanju či ide s ním, alebo povie šoférovi aby ju vzal domov. No on sa šiel registrovať na recepcii. Objedná sa pod iným menom tak ako ma i falošný preukáz a tak ako zaplatí za izbu tak vezme kľúč. Potom jeho veci vezme na recepcii ich mužíček a pozrie na Tanju. "budeš so mnou na hoteli? Teda ak ti to nesúri a či nemusíš ísť domov alebo tak." Nevie či pracuje alebo ako, ale stále bol nervózny z tejto situácie. Potom sa vydá výťahom s Tanjou na izbu, kde mu hneď veci dali k posteli. Dal posličkový za vynesenie kufru menšiu hotovosť a spýtal sa ho či je možné pripraviť chutnú romantickú večeru a mladík prikývol. "Objednal som nám večeru" Pozrie na tu luxusnú izbu a prehrabol si svoje dlhé vlasy. "neviem sa zbaviť toho nervozného pocitu.. neviem čo skôr.." Prejde k oknu odkiaľ mal krásny výhľad.
smazaný post
- Tanja Blackwood (monsteros)02.12.2022 22:23 #7179

Tanja si robila celkom čo chcela a to ukazala i v Taxíku kde si na drzovku lahla štýlom ako si lahla. Vodičovi to až tak moc nevadilo pretože on videl svoje medzitým čo Tanja venovala svoju pozornosť čisto len Hanovi, čo by provokovalo väčšinu mužov, ale teraz fakt nemala náladu na to aby bola centrom pozornosti niekoľko mužov a vychutnávala si súboj kto by ju chcel získať. Pozerala sa do Hanovích očí a videla ako je kompletne nervózny že ho chytila i za jeho ruku ktorú stísla aby sa cítil že není naozaj sám na túto situáciu. Niejak nič nechcela hovoriť na to, že na hoteli to ležanie bude pohodlnejšie, pretože jej to bolo v konečnom dôsledku i jedno. Aspoň v tento moment.
Pri príchode na miesto sa posadila a vystúpila kde čakala než taxikár vytiahne Hanové veci a ešte si hodila s taxikárom rýchlu reč aby zabudol že ich kedykoľvek videl a vydala sa za Hanom ktorý stihol objednať izbu a čakal u výťahu. Usmiala sa na neho u čoho sa začal starať či bude s ním. "Ak by som nechcela byť, tak už dávno odídem a nečakala by som na teba celý deň v tvojej izbe s rizikom že ma tam dakto nájde. Hlavne kľud, hlboký nádych a výdych." Upokojila ho a pohladila po líci na čo s ním vošla do výťahu na poschodie kde mali byť ubytovaný u čoho ešte Han bol zlatí v tom, že objednal večeru a to ona netušila že mala byť romantická. Keď boli na izbe tak sa obzrela aký luxus dostali na čo sa usmiala a obzrela sa na Hana, ktorí bol kompletne zmätený čo má momentálne robiť. Pristúpila k nemu, vtiahla ho viac do vnútra, zavrela za ním dvere ktoré i dokonca račej zamkla a objala ho. V objati ho držala niejakú tu chvíľu že sa mu potom pozrela do očí a dala mu jemný bozk na pery s tým, že ho i pohladila po tvári. "Kľud, dobre ? Počkáme na večeru a potom sa o teba postarám aby si sa ukludnil. A prídeš možno i na iné myšlienky." Pousmiala sa na Hana ktorého malo čakať prekvapenie formou normálnej masáže a následne mazlenia v posteli i keď pri jej Succubskej povahe bude možno ťažké si neodlábnuť od tej jeho chutnej energie. Každopádne Hana pustila a šla si prezrieť čo tu všetko bolo. Našla dvere do mini kuchynky kde dvaja ľudia budú mať problém sa pohybovať, že to je naozaj miesto, kde si len dvaja ľudia sadnú a napapajú sa. Skontrolovala i kúpeľňu ktorá bola našťastie väčšia i keď tu nebol sprchový kút, ale vaňa ktorá mala rôzne funkcie čo jej ani niejak extra nevadilo si spraviť niejakú extra bublinkovú kúpeľ či provizorné jaccuzi. No to sa ozvalo už klopanie na dvere že doniesli tu takzvanú večeru, na ktorú bola nesmierne zvedavá, no to keď bola v kúpeľni tak sa aspoň niejak upravila nech vyzerá ako človek. Zhasla svetlo a vyšla do izby aby sa pozrela čo fajného prišlo.
- Lee Xie Han (Rory)02.12.2022 23:18 #7183

Bol nervózny z večere, lebo to čo sa malo udiať doma tak ani na to radšej by nemyslel. Ešte že táto žena vedela čo robila, lebo on sám nevedel čo. Najradšej by sa zbabelo zmenil na zviera a skryl niekde pod posteľ. Len čo sa zavreli dvere za nimi sa obzrel za ňou s jemným úsmevom. "Ďakujem že ste zostala. Ja viem, ale do mojej izby nik nesmie kvôli súkromiu. A prerušeniu energie, ktorá vo mne je. Regeneráciu a tak tam nik bez dovolenia nevojde." Nadýchol sa zhĺboka a vydýchol s privretými očami. "Som rád že ste ostali Tanja. Naozaj." Pri bozku sa utíšil a pozrel jej priamo do oči. Chytil jej ruku na svojej tvári s tým že si tvár k nej pritúlil. No spozornel aj pohľadom čo tým myslela. "o mňa postarať?" To znelo ako keď pánička chce vykúpať svojho psa. No ta predsava v jeho hlave bola ako bublina. Otočil sa za ňou, keď šla preskúmať izbu. "Dobre. Vybalím si veci." Šiel ku kufru odkiaľ vybral svoje veci a dával do skrine. Vie že tu nejakú dobu pobudne. Prezliekol sa a vlasy si vyčesal do copu ale len polku hlavy, aby mu vlasy nepadali do očí. Nie raz rozmýšľal či by si neostrihal vlasy. Len ako sa prezliekal, práve nemal tričko a v teplákoch voľných šiel odomknúť dvere. "Ďakujeme za večeru. Vezmem si to dnu. " Pán bol prv prekvapený, keďže Han bol svalnatý len tie dlhé vlasy ako nejaká ženská dodával taký zvláštny sexepil. Hlavne v práci. Zavrel dvere a zamkol opäť. Vozík premiestnil k oknám, aby mali pekný výhľad a zapálil svičky na stole. Odkryl taniere striebornými výkami a odložil ich na spodok vozíka. "hmmm to vonia užasné a vyzerá neskutočne. Aj sladké, mäso..." On mäso nemohol i keď by rád, lebo sám sa menil na zvierata a jesť zvieracie mäso? možno tak slepačie by zvládol. Zavrčal ako nespokojný tiger a šiel si obliecť košeľu, aby nebol pri dáme/slečne polonahý.
- Tanja Blackwood (monsteros)02.12.2022 23:35 #7185

Videla na Hanovi ako bol nervózny a premýšlal nad všeličím, ale chápala to keď utekal zrovna pred niekym ako je samotná Sarah. No momentálne tu mal spoločnosť takže niejak sa báť nemusí a keď tak, tak by zdržala mužov od Sarah aby mu získala čas na útek. Bolo to v podstate celkom vtipné, že Succuba ktorá nevie nič o tom sa usadiť, tak práve je nalepená na meničovi jak keby bol niečo, čo potrebovala ako liek na rakovinu. Nechápala to, ale momentálne sa tým netrápila a túlila sa v objatí práve k Hanovi ktorí bol vďačný za jej starosť a ako mu chcela momentálne pomôcť. Vypočula si Hanove príjemné slova o tom že je tu s ním a pomáha mu že sa takmer začala červenať v líciach a čisto sa pousmiala. "To nestojí za reč Han." Chcela ešte dodať že nezvykne druhým takto pomáhať a stará sa čisto o seba, no očividne i rasa ako je ona sa dokáže v niečom zmeniť. Už len pomyslenie na to ju rozosmieva, pretože značne vie, že jej rasa je prekliatá a hlavne skazená. Pri jeho otázke ohľadom postaraní sa naň pozrela a žmúrkla naň očkom. "Neboj sa, uvidíš." Záhadne odpovie a prezrela si všetko až nakoniec príšlo jedlo a keď vyšla tak si všimla zapalené sviečky a niejaké jedlo na čo sa usmiala a pozrela na Hana ktorý si šiel obliecť tričko. "Ále, bez trička sa mi páčiš viac." Rýpla si do Hana a pomaly si sadla za stôl, kde čakala na Hana kým si prisadne tiež. Jedlo nesmierne dobre vonialo čo bolo príjemné a hlavne ten výhľad z okna stál naozaj za to. Prekvapivo to bola celkom zaujímavá hotelová romantika ktorú dnešný večer nečakal. Celkovo by nečakala vôbec že by sa niejakej takejto či podobnej romantiky vôbec dočkala na niejakom hoteli. "Vonia to úžastne a ta romantická atmosféra. Asi sa začnem červenať." Hrýzla si do spodnej pery a pozrela do Hanových očí u čoho vzala pomaly príbor do rúk. "Tak teda dobrú chuť." Pustila sa spokojne do jedla, počas ktorého nedala Hanovi zase pokoj a chodidlom mu prechádzala po jeho nohe a tvárila sa kompletne nevinne čo on dávno vedel že ona od nevinnej dámičky má naozaj ďaleko. No nakoniec vzala flašu vína ktorú otvorila a naliala do pohárov trocha nech jej lepšie chutí a možno aj Hanovi ktorý skôr vyzeral že by zjedol ten stôl než to mäso. "Pripijeme si na dnešný romantický večer?" Vzala pohar do ruky a čakala na Hanovu reakciu.
- Lee Xie Han (Rory)03.12.2022 13:34 #7192

Han bol v niektorých situáciach neskúsený a hlavne nemal blízke vzťahy s inými ženami vo svojom okolí. Udržiaval si pracovnú pozíciu a súkromie. No niekedy pri jeho povahe je fajn ak je žena viac dominantnejšia. Lebo je to gentlman zvieracím srdcom. Na jej otázku, že uvidí bol naozaj zvedavý. "pozrieme si film alebo sa budeme rozprávať?" Nevedel či práve to myslela, lebo on áno. Len čo došla večera sa usmial na Tanju. "Ja viem že sa ti to páči ale k stolu sa to nehodí, hlavne nie keď sa chceme pokojne najesť." Ukláda na stôl donesené jedlo a pekne to vyzuálne vyzeralo. "Vy asi ako tvori veľmi po romantike nepotrpíte, len ide o ten pokojný večer. Hlavne aby sa žena v mojej prítomnosti naozaj dobre cítila." No keď ohrnul nosom nad mäsom. "Musím to brať tak, že aj keď sa mením na zvery moje telo to mäso potrebuje. Predsa som predátor než obeť." Až kým si nespomenul na Sarah, tam sa ta rola mení. Pozrie na skleničku s vínom, ktorú neotvoril. Lebo on alkohol by nemal. "Červenať sa? Chcem aby si sa cítila dobre a príjemne pri mne. Viem že sa takéto veci páčia nežným ženám, žeby som v tebe objavil tu nehu ?" Pozrie zvedavo a nastaví skleničku. "Veľa si nedám, som nepríjemný a neohľadoplný, keď som opitý. Nechcel by som nikomu ublížiť. Obzvlášť tebe. "Spomenul si na incident za ktorý sa hanbí. "Chcel by som pripiť na priateľstvo medzi bytosťami, ktoré by sa nemali dvakrát zniesť dobre. A na to že som rád že som vás aspoň z polovice spoznal a že ste tu so mnou." Štrngol si s ňou a odpil s úsmevom. Po priani k jedlu si vzal pribor a odkrojil kúsok z mäsa. Pomalý sústro si vložil do úst a pri tom sa pozrie na ňu s prudkým nadýchnutím. Cítil jej nohu pod stolom. Pozrel na ňu. "alebo by som ti urobil masáž relaxačný po dnešnom dlhom čakani. Alebo ísť do večerného klubu dole k baru ?" Keďže tento hotel mal všetko. Len ju nechcel tu držať násilím. Vždy mohla niekam odísť ."Vy aj niekde pracujete? ako myslím aby som vás neoberal o čas, ktorý ste mali pred tým než sme sa videli." Pokračoval v jedle, ale ta noha ho rozptyľovala. Vzal si i skleničku s vínom a odpíjal, aby sa sústredil na jedlo ale Tanja ho rozptyľovala, ako krásna žena a on mal práve dni, kedy by nanič iné nemyslel. Vie ho vzrušiť a donútiť k tomu čo by si nedovolil ako v kúpeľni pána Mendozy.
- Tanja Blackwood (monsteros)03.12.2022 16:49 #7193

Bola rada v jeho prítomnosti čo sa väčšinou nedialo, pretože ona bola viac tá party girl ktorá chodila po kluboch pretože nemala poriadne moc čo robiť už vo svojom živote mimo toho, že ako succuba potrebovala brať energiu určitým spôsobom. Len u Hana to bolo niejaké iné čo sama nechápala a vždy aby sa nad tým zamýšlala prečo robí teraz to, čo robí, tak račej i svoju myseľ rozptyľuje u čoho jej pomáha i Han svojími otázkami ohľadom toho ako ho rozptýli. "Uvidíš a nepýtaj sa, pretože ti to nepoviem." Znovu naň žmúrkla a potom čo by radšej videla Hana bez trička kvôli svojej povahe, tak sa roztomile uchechtla naň. "Keď povieš, tak dobre." Usmiala sa naň a keď spustil ohladne romantiky tak sa naň s pozdvihnutým obočím pozrela kde sa ku konci pekne usmiala. "Ále moc si nemysli že si na romantiku nepotrpím. Som stále žena, tudíž romantiku mám rada i keď to pri mojej povahe a nekontrolovanej divokosti nevyzerá. V dnešnej dobe už muži o romantiku ani nezakopnú a račej ženu opijú aby sa jej dostali do nohavičiek. A v tvojej prítomnosti sa cítim až moc dobre, to sa báť nemusíš." Povedala moc veľkú a krutú realitu ohľadom toho, že jak dnešný muži poväčšine fungujú, ale furt sa dokážu nájsť tí, ktorý ešte vedia čo je pekné, ale není to len chyba mužou. I mnoho žien chce romantiku, ale nemajú poväčšine tu trpezlivosť aby si ju užili. Pozasmiala sa nad jeho slovami ohľadom toho mäsa. "Tak predátor vravíš.." Musela si do Hana mierne rypnúť, pretože pri nej moc tým predátorom nebol. Han bol ale moc zlatí a nehovoriac ako chcel aby sa cítila čo najlepšie pri ňom, čo sa mu i darilo popravde. Keď hovoril o nej ako nežnej žene, tak sa jej chcelo smiať, no svoj smiech schovala za roztomilý úsmev s mierným červenaním v líciach. "Já a mať v sebe nehu ? Očividne musím tiež v sebe objaviť mnoho keď to tak vravíš." Niejak tomu neverila i keď možno Han mal i pravdu, ale niejak sa s ttým momentálne netrápila a radšej si s ním štrngla. Nič k tomu nedodala, pretože by mala celkom divné pripomienky a nechala to radšej na Hana a pustila sa po pití do jedla. Zaujímalo ju taktiež aký by bol Han v opitosti, no možno si to zistí inokedy pretože nechce kaziť túto romantickú chvíľu ktorú s ním momentálne má. Schválne ho mierne rozptylovala nohou na jeho lýtku čo bolo ešte fajn než by "zautočila" vyššie. "Dole do baru ? Netvrdil si že je zlé keď si vypiješ ?" Pozdvihla obočie, pretože pre ňu niečo kde bol alkohol znelo fajn, ale keď tvrdil že nemá rád bary, tak nechápala prečo by ju chcel vziať zrovna tam. Keď ale prišla otázka či dade pracuje a že či ju neobera o čas, tak dojedla sústo mäsa u čoho kus omáčky jej zostal na kútiku pier. "Neoberáš ma o čas, inak by som bola dááávno preč. A práca ? Popravde nepracujem, pretože za tie stovky rokov som si našetrila dosť majetku. Je to nakoniec také, že väčšinou sa nudím, ale užívam si aspoň niejak ten život. Hold život succuby není jednoduchý a hlavne keď sa treba kŕmiť." Počas hovorenia mierne zosmutnela, že na chvíľu i prestala Hana dráždiť svojou bosou nohou, no potom sa nadýchla a nahodila svoj krásny úsmev a nohou ho naďalej provokovala u čoho pozrela do Hanových očí. "Nemusíš sa o mňa až tak báť, žijem dosť dlho na to aby som vedela čo a ako, ale ďakujem za tvoju starosť. Nikdy sa o mňa nik nebál, pretože nemal kto. Je to divné.. a k tomu ta romantika." Usmiala sa viac i keď jej do úsmevu nebolo, pretože nikdy sa nikomu nezdôverila o tom ako sa cítila a celkovo nezažívala toľko romantiky. Samozrejme bolo to i jej chybou, ale teraz sa to snažila vychutnávať čo najviac pretože kto vie kedy v budúcnosti znovu zažije príjemnú romantiku s niekým u koho sa cíti naozaj komfortne. Pomaly dojedla a cítila sa celkom dosť plno, že ešte to zaliala vínom ktoré tiež nebolo naozaj zlé. Hlboko sa nadýchla a pozrela na Hana u čoho sa postavila a prešla k nemu aby ho objala zo zadu, ale tak, aby mohol v kľude pomaly dojesť svoje jedlo.
- Lee Xie Han (Rory)03.12.2022 19:08 #7195

Pokračuje v jedle a rozhovore s ňou "Pýtam sa to preto, lebo ma to zaujíma. A do baru? možno by si našli obeť z ktorej by si sa nakŕmila inak a potom vrátili hoc sem. Viete že sú tu dve spálne? By ste o mne ani nevedeli že som tu." Dal si do úst sústo a usmeje sa. Ale vidí po nej že sa niečo deje. No jej noha rovnako šla tam, kde ho najviac rozptyľovala a pri odpiti vína, radšej položil pohar späť na stôl. "Ja aby som dostal ženu do postele nepotrebujem alkohol mam na to iné figle." Hrýzol si do pier s úškrnom a rukou vošiel pod stôl a chytil jej chodidlo. Prstami zatlačil na body na nohe, ktoré naozaj prinášajú úľavu pre ženy a relax. Niektoré ženy milujú keď im masiruje niekto nohy a stará sa o nich. Taký fetiš by to povedal. Usmeje sa na ňu a pokračuje jednou rukou v jedle a sám dojedal už pomaličky. Vidí na jej tvári omáčku. Nadvihol sa zo stoličky a prstom jej jemne zotrel s úsmevom na perách a olizol si palec s omáčkou. "ste tam mali omáčku." Je celkom rád že tento večer prebieha dobre a páči sa jej to. Len kým nedojedla a hovorila že je za to rada. "osamelý život tvoj druh rozhodne nemáva. Vždy si viete nájsť spoločnosť ak sa nemýlim. Ale uzavrieť sa pred priateľmi nie je dobre. Ja vás vždy vypočujem keď ti bude ťažko. Spravím čokoľvek aby ste sa usmiali." Pustí jej nohu, lebo vstala a on spozornel. Usmeje sa a rukou ju hladí po rukých a dvihne pohľad na ňu a znovu pred seba. "nechcel som do baru sa opíjať možno zabaviť sa a tak. Chcel som len trochu rozptýliť aby som nebol tak nervózny z dní, ktoré strávim. " Pomalý dojedá. "Čo by ste chceli robiť po jedle ? masáž odpočiniete si?" Možno má lepší nápad.
- Tanja Blackwood (monsteros)03.12.2022 19:38 #7197

Sledovala ho a keď jej začal vysvetlovať svoje plány ohľadom toho ako to myslel, tak sa pozasmiala pretože prečo by si mala hladať obeť keď tu má jeho a nie raz sa už z neho kŕmila. "To je síce celkom zlaté od teba, ale prečo by som si mala hľadať korisť keď tu mám teba ? Alebo už sa ti nepáči moja prítomnosť ?" Provokovala ho a schválne pri tejto otázke mu i mierne zatlačila nohou na jeho kamoša pretože prečo nie. Niejaké dve posteľe ignorovala a netrápilo ju to či je tu jedna abo dve. No keď hovoril o iných fíglach že alkohol nepotrebuje tak sa pozrela s veľkým záujmom v očiach, pretože ju to i celkom zaujímalo. Možno sa priučí niejaké nové tríčky i ona sama, no čo nečakala bolo práve to, že jej chytí chodidlo ktoré jej začal masírovať na čo spokojene vydýchla a privrela oči. Vyzerala jak spokojná mačička. "Tak fígle vravíš, snáď jedného dňa mi ich ukážeš." Žmúrkla naň s tým, že si vychutnávala tu masáž chodidla ktorú od Hana práve dostávala. Bolo to nesmierne príjemné, že sa kompletne celá uvolnila čo by ani sama nepovedala že by dokázala len z toho, že jej niekto spraví čári mári na chodidle. No keď sa nadvihol a utrel jej omáčku z kútiku pier, tak sa usmiala že to bolo od neho veľmi zlaté, no ked spustil o jej druhu a uzavieraní sa, tak mierne sklopila pohľad, no potom sa mu pozrela do očí. "Podľa toho čo definuješ ako osamelý život. Pretože striedať skoro furt cez posteľ je... nudné po 400 rokoch. Môj druh ani nepozná čo je pravá láska, pretože sme niečo ako plachý druh ktorý skoro nikdy nevydrží s jednou osobou. Viem že SKORO není úplne, ale nenájde sa len tak jednoducho niekto, kto by zvládol mať okolo krku succubu. K tomu ešte dominantnú." Mierne sa nadýchla, pretože práve si vylievala srdce o tom, že nevie ani čo je láska a túži žiť normálnejšie, no račej začala hovoriť o niečom inom, aby zmenila tému a hlavne pozornosť odreagovala na dačo iné. "Som viac menej uzavretá, pretože nebolo moc ku komu sa zdôveriť, pretože furt je to jedno a to isté. Succuba povie čokoľvek len aby toho druhého dostala do postele. Tudíž není moc komu dôverovať.. Stejnak je to i pravda, pretože je to v našej DNA a celkovo povahe, ale vieme sa ovládať väčšinu času. Teraz sa cítim mierne divne.." Sama nevedela čo teraz pociťuje keď sa Hanovi zdôverovala, pretože nikdy to nerobila takže bola zmätená, že cíti takú menšiu úľavu z toho, čo v sebe drží, ale nebolo to nič extra už len z toho dôvodu, že drží v sebe toľko vecí, že by z toho bola nová Biblia. Preto šla k nemu a objala ho u čoho mu zašeptala do ucha. "Ďakujem.." Poďakovala mu že ju vypočul, no zhlboka sa nadýchla a keď prišlo téma na to, čo bude ďalej tak sa usmiala jak keby dostala novú hračku a narovnala sa. "Táák, teraz si lááhneš nahý na brucho a oplatím ti tu skvelú masáž. Šup." Uchechtla sa na to, že ho dirigovala ako malého spratka ktorým logicky nebol. Snažila sa takto i ona hlavne odreagovať u čoho si chcela ošahať kompletne celé jeho telo, čo bol taký tajný zámer tej masáže. Hlavne chcela aby sa Han uvoľnil a nemyslel na tu čubku Sarah. Síce jej Succubská aura ho bude robiť perverznejším, ale na to si zvykla za tie roky.
- Lee Xie Han (Rory)03.12.2022 20:50 #7201

Veľmi dobre chápal druhých vedel ich porozumieť a pomôcť im ak to bolo treba. Preto vedel i ako sa cítila Tanja. Odpil si po večeri z vína do dna a pozrel na ňu do boku."kedykoľvek ti bude ťažko môžeš.. prísť za mnou" skúsi jej tykať. Aj keď si nie je istý či sa jej to bude páčiť. "to bol len návrh na lepší zábavnejší večer ohľadom baru ale s týmto navrhom tiež neznie zle." Páčilo sa mu to, že táto žena vedela čo chcela od neho a nie len životnú energiu z ľudí ale i tu sexuálnu čo ho dlho nik takto dobre neuspokojil. Len sa prekvapene pozrie na Tanju či dobre počul. "Ja sa mam vyzliecť do naha? Myslel som že urobím masáž vám.. teda tebe." Bol zaskočený že mal ísť do naha. Znovu ucítil tu vôňu a tak trochu jeho zmysli zmenili z prekvapenia. "Pripravím ti na to veci? "Postaví sa a pozerá na ňu. "prečo do naha?" Prejde späť do miestnosti s posteľou. Otvorí skriňu a vyberie odtiaľ tašku. Z nej krabičku so sklenenými fľaštičkami. "toto sú masážne oleje, ktoré krásne voňajú a potom vpiju do tela, potom sa telo viac uvolni a nie je to mastné. "Položil to na nočný stolík a na to vytiahol niečo čo vidiet nemusela a vrátil to späť. "to je na iné účely skôr pre ženy ked su malo vlhké a chcu masáž... vieš kde" Pozrel na ňu "pokojne ak budeš čokoľvek chcieť urobím to." Len vedel že trvala na tom aby sa vyzliekol. "Do naha?" Naozaj zaváhal lebo na pokyn ženy sa nikdy nevyzliekol. Ale ona mala ten výraz, že ho donúti i keď by nechcel. Vyzliekol si tričko a vlasy vypol vyššie. Hodil tričko na kreslo vedľa a tak isto opasok rozopol a vytiahol z riflí. Vyzliekol aj to až do treniek. "Tanja je mi to divné a blbé ako sa na mňa dívaš." Otočil sa chrbtom k nej a vyzliekol si aj tie trenky. Jeho svaly a pevný zadok by mu zavidel nie jeden človek. Vošiel takto do postele a ľahol na brucho ako to chcela. "prečo nahý? " Nechápal.
- Tanja Blackwood (monsteros)03.12.2022 21:15 #7203

Nevedela porozumieť určitým veciam, pretože za tie roky sa skôr venovala niečomu inému a emócie to moc nezahŕňali. Vedela že bola skvelou herečkou, pretože niekedy trebalo hráť dámu v problémoch či sa tváriť že plače a vytlačiť u toho pár sĺz. No Han bol veľmi zlatí že jej chcel takto pomáhať poznať tu lepšiu stránku toho všetkého, čo ona sama nevedela či chce prijať v momentálnej chvíľi. Prikývla na jeho slova že mohola ísť za ním ak by sa potrebovala vyplakať na rameni či vyrozprávať svoje Succubské srdiečko. No teraz mala ale iné plány ako vylievať si čo ju v živote trápilo a tak navrhla masáž práve Hanovi. "Už je rozhodnuté, tudíž nemusíš si lámať hlavu vymýšlať iné návrhy. Aspoň teraz nie." Uškrnula sa a pozrela na Hana ktorý bol celkom šokovaný a zmätený informáciou, že sa má vyzliekať ON do naha, pretože chcel masáž spraviť on jej. "Ále nebuď bábovka a poď. Raz si ma už masíroval tak treba vyrovnať skóre a ak ti mooooc záleží na tom, aby si mi spravil masáž, tak zajtra máš na to celý deň. Kľudne ma masíruj pol dňa na chrbte a druhú poľku dňa z predu aby si toľko nefrmlal že kto bude teraz dávať komu masáž. A áno, do naha.. Šup." Bolo vtipné vidieť Hana takého prečo do naha a hlavne jak naliehal na tu masáž. Síce sama nevie či by vôbec celodennú masáž zvládla, pretože určo by u toho zaspala do pár minút a tento chuligán by toho ešte využil na znásilnenie kvôli jej energii. Niejak sa tým nezaťažovala a sledovala Hana ako šiel vytiahnúť veci pričom mal furt pripomienky na to, prečo do naha. Nechápala čo na tom nechápal práve ON, no prekrížila si ruky pod prsiami a pozerala naň s vážným, ale za to dominantním pohľadom. Vysvetlil jej niečo o olejčekoch až nakoniec vybral niečo na zlé vlhnutie u žien, čo nechápala prečo to vôbec chcel vytiahnúť. "Pokiaľ viem, tak já také problémy nemám, tudíž neviem čo tým mi práve chcel básnik povedať." Povedala to schválne naštvane akoby ju Han urazil, ale pritom sa vo vnútri smiala že Han ako trdlo to vytiahol. Logicky si to nevzala osobne a robí si z Hana len čistú srandu aby mu poplietla tu jeho meničskú hlavičku. Pri jeho slovách o tom, že ak bude chcieť čokoľvek tak to spraví sa až diabolsky usmiala, že si tu niekto podpísal doslovnú zmluvu s démonom a diablom zároveň. "To mi nemusíš opakovať dva krát." Dodala schválne so zákerným tónom hlasu aby mu naznačila že si to Tanja vzala fakt že po svojom. Han sa znova spýtal že či do naha u čoho mlčala pretože nemienila opakovať znova svoje slova čo i z jej pohľadu Han pochopil, že pokiaľ to nespraví po dobrom, bude to po zlom. Sledovala ho ako sa vyzliekal u čoho samozrejme si prezerala každé jeho mužské krivky jak keby bola na niejakom modelingu kde po pódiu miesto žien chodia muži. Usmiala sa a čakala ďalej až Han zastavil, že bola pripravená mu povedať že aj trenky dole. Našťastie sa Han vyzliekol naozaj do naha a vliezol do postele. Tanja zo seba dala chytro dole tu čínsku hamfu, tričko i nohavice, pretože i keď tie olejčeky sa mali do kože vsiaknúť, nechcela riskovať že si zašpiní oblečenie ktoré tu má jediné, pretože ona nečakala že bude tu. Takto bola len v podprsenke a krajkovaných tangách na čo vyliezla na postel a sadla si na Hana v oblasti obličiek. "Furt samé otázky... prečo si nemôžeš užiť trochu kľudu, uvolniť sa a neriešiť prečo máš byť nahý. Tvoj sexy zadok a penis som videla k tomu nie raz. A nezačínaj s tým že chceš byť slušný inak ti jednu plesknem. Uvolni sa a ak chceš niečo riešiť, tak niečo mimo toho prečo máš byť nahý, inak ťa oblečem a budem masírovať tvoje tričko a nohavice a potom si sťažuj prečo masírujem keď si oblečený." Pretočila očami a jemne ho poškrábala svojími dlhšími nechtami po jeho chrbte a natiahla sa k stolíku kde si prezrela flaštičky a jednu vzala, otvorila a ovoniala u čoho spokojne vydýchla z tej príjemnej vône a pomaly naliala na Hanov chrbát prijatelné množstvo. Hneď na to flaštičku dala stranou a začala olejček rozotierať po Hanovom chrbte a zaačala s príjemnou masážou a dokonca i tlačila na určité body kde je to príjemné. Tanja vedela dobré masírovať za tie roky, čo šlo poznať že má v tom prax, no nepozná toľko skvelých masážných bodov ako samotný Han, pretože sa tomu nevenovala práve profesionálne ako Han. Preto niektoré body triafa o pár centimetrov vedľa, alebo vôbec niektoré nemasíruje, no i cez ten fakt sa tá masáž da užívať na plno a uvolniť sa príjemne u nej i keď ta Tanji Succubská energia to mierne robí ťažšie. Tanja tak masíruje spokojne celý Hanov chrbát až po jeho pas nad zadkom. Vzala znovu flaštičku a dala trochu na Hanov krk a ramená u čoho to následne rozotrela po celých jeho svalnatejších rukách, ale hlavne sa viac zamerala na jeho ramená a krk u čoho i viac zatlačila aby to príjemne prasklo a uvolnila tak ten tlak. Dávala si na tom nesmierne záležať a chcela aby sa Han uvolnil na čo i vypol hlavu a netrápil sa nad tým čo a jak tu prežije. Keď mala hornú poľovicu finíto, tak zišla nižšie a pustila sa do masáže jeho nôch u čoho zo začiatku vynechávala jeho zadok, no než mu aj ten zmasírovala, tak ho schválne po ňom plácla.
- Lee Xie Han (Rory)03.12.2022 21:42 #7206

Zvrtlo sa to z príjemnej večere na niečo čo sám nečakal. No jej pohľad vyzeral nebezpečne keď sa postavila mágom a vampirovi zoči voči tak i menič by sa bál. Bola silnejšia a tak radšej držal hubu a spravil čo chcela. Vyzlečený ležal na posteli a cítil sa naozaj trápne a nesvoj . Vankúš si dal tak, aby sa mu dobre ležalo. Ucítil tlak cez seba a otočil hlavu na bok až ju chcel vidieť. " nie som tak nervózny žeby som ..." Zamlčal pri jej nechtách pri ktorom mal zimomriavky a tak i svaly na chrbte zvýraznil pri tom ako nadvihol obe lopatky. "už som ticho.. Nechám to na tebe." Privrel oči a vydýchol pri tom keď začala. Bol hladký ako detská prdelka, keďže nemusel byť chlpatý ako nejaký pes. Privrel oči a doslovne si jej šikovné ruky užíval. Uvoľniť sa v jej prítomnosti nebol problém. Oddychoval pri tom, ešte ta vôňa. Ešte že po ňom nechcela niečo čo v živote od neho by nikto nechcel. Ale kto vie čo sa v hlave Tanji objaví a napadne. Spokojny vydýchol až odpočíval. Gumička mu pri tom skĺzla dole, lebo tak dlhé vlasy dlho nevydržala držať. Ani nohy mu ešte nikto nemasiroval, celý bol stuhnutý a ten stres k tomu. Kým neprešla na zadok pri ktorom spozornel a plesknutoe ho prebudilo z pokojného dýchanie a odpočívania. Zodvihol hlavu k nej a usmial sa ."bolo to naozaj príjemné, takmer ako od profesionálky." Usmeje sa nad tým. "čo som dlžný za tak príjemnú masaž? až na to placnutie po zadku.." Nadvihol obočie a opieral sa na lakte a jeho vlasy mu padali na chrbát. "niekde mi vypadla gumička. Po tejto masáži naozaj nechceš tu moju alebo čo chceš robiť?" Zvedavo sa pozrel ale panvu nedvihol, lebo mal problém. Naozaj ta masáž padla vhod.
- Tanja Blackwood (monsteros)03.12.2022 22:11 #7208

Dokázala byť nesmierne prísna a niekedy dosť zlá že by to Han ani sám nepovedal, že by ju len čiastočne približoval k samotnej Sarah. Tanja bola vždy taká, že sa tvárila nevinne a až submisívne, no realita bola iná a vždy vybafla svoje prekvapenie že ona je ten, kto velí z veľkého trónu. Nebola to síce niejaká takzvaná Queen, ale dokázala si podmaniť dosť ľudí rôzneho pohlavia aby klačali na kolenách pred ňou. No i cez to všetko svoju pravé JÁ schováva pred každým. Momentálne ale si vychutnáva to, ako sa jej Han mierne bál a rozkazovala mu nech spraví presne to, čo chce on. Hovoril o tom ako je nervózny čo bolo síce roztomilé, no bolo na čase aby sa o to ona postarala. "Tak aby som sa pustila čo najrýchlejšie do práce, keď je tu niekto nervózny." Povyšene odvetila a ďalej sa nevyjadrovala, pretože sa potrebovala kompletne sústrediť na to, čo bude robiť u čoho sa nesmierne snažila aby to bolo čo najlepšie. Samozrejme potom ku koncu to prekazila plácnutím po jeho pevnom sexy zadočku, ale bolo to furt úmyslné u čoho ju napadlo nesmierne veľa prasačín. Pozrela naň keď povedal, že to bolo jak od profesionálky, tak sa usmiala no úsmev hneď schovala a vypočula si čo je dlžný že sa uchechtla. "No to si vážne myslíš, že sme skončili ? Kdeže mladý muž, ešte masáž z predu. Si myslíš, že sa len tak vyvlečieš z mojích rúk ? Hmmm?" Uškrnula sa počas toho, jak naklonila hlavu mierne do strany, pretože keď je nervózny sa len pred ňou vyzliekať tak sa bude cítiť teraz divnejšie. Keď spomenul niejakú gumičku do vlasov tak pokrčila ramenami, pretože si nevšimla že mu vôbec z vlasov zlietla dole. "Nevšimla som si a nájdeme potom. A nepredbiehaj čo po masáži, jasné ? Teraz sa otočíš na chrbát a žiadne stiažnosti nechcem počuť inak ti zalepím niečim pusu." Uchechtla sa a vyložene otočila Hana na chrbat jak keby mala očakávať niejaké pripomienky. Sadla si na jeho vypracované brúško, vzala olejček a prv sa vrhla na masírovanie jeho rúk, ramien a krku z predu aby ho dostala do uvolnejšieho stavu. Potom sa ale rozhodla že mu túto masáž trošku okorení a mierne možno aj znepríjemní a tak sa zodvihla a sadla si na jeho tvár. Samozrejme vedela že to Hana značne rozdráždi, pretože predsa len z Hana celkom pekne vlhne, no to normálne nerieší a nič nevraví na to, čo práve spravila. Vzala olejček, naliala na jeho krásne telo a pustila sa do masáže a rozotierania olejčeku po jeho tele, kde si značne vychutnávala prechádzať po jeho sexy brúšku, kde občas "omylom" prešla svojími jemnými prstami po jeho penise.
- Lee Xie Han (Rory)03.12.2022 22:45 #7210

Masáž padla vhod preto že sa uvoľnil aj chrbát a svalstvo na ňom. "Masáž z predu?" Pozrel nechápavo a bol trochu otočená na bok, takže vážne ho stačilo len postrčiť, aby sa otočil na chrbát. Posteľ bola obrovská, takže sa otáčať mohol koľko chceli. No chcel si dať ruku k rozkroku ale nestihol. Dal ruky od seba, keď ju videl v tom sexy prádle bol prekvapený. "To si mala pod tým županom? Ja som myslel že to boli ..." Pozeral na ňu čo robila a stiahol svalstvo na bruchu a tak i jeho ruky dal na jej stehná a usmeje sa. Stále sa kontroluje, aby nevyznel že je nadržané prasa. Pozoruje ju pri masáži ramien. Pozeral jej stále do tváre, hoc oči utekali na to jej pevné poprsie a telo. Na ktorom nebol žiadny nadbitočný tuk a ak bol tak na správnych miestach. No len čo urobila nečakal a nadýchol sa prudko. No to cítil jej vôňu a rukami ju chytil za pás. Bol prekvapeny a dival sa na ňu či to čo robila myslela vážne. No cítil i jej vlhkosť čo ho prekvapilo, keďže sa jej nedotýkal. Perami pohol a jazykom zatlačil na jej nohavičky. Vydýchol horúci vzduch rovno do jej mušličky. Chytil ju rukami za boky silnejšie. No cítil i jej ruky na bruchu a nehovoriac ako sa dotkla i jeho penisu, ktorý reagoval hneď myknutím a nehovoriac o tom že mal jej mušličku na ústach čo ho prekvapilo, ešte nezažil práve takéto. Rukou prešiel k jej nohavičkam, ktoré jej odhrnul medzi nohami aby mal lepší priestor. Výhodou u meniča aj bolo že si mohol časť tela zmeniť. Nehovoriac o jazyku. Ktorý zmenil na drapľavý ako majú šelmi alebo mačky a zároveň ju chcel dráždiť. Pozeral na ňu oddane. Keď jeho jazyk zmenil na dlhší a ním mohol do nej vojsť. Chytil ju tak, aby mu neušla a užila si tak jeho ústa a jazyk. Čo isto možno ocení. Zafunel pri tom nosom a nehovoril nič.
- Tanja Blackwood (monsteros)03.12.2022 23:39 #7213

Vedela že sa mu ta masáž bude páčiť a zíde sa, ale to nebola kompletná masáž ktorá ho čakala, že pri jeho prekvapení ohľadom masáži z predu sa musela pozasmiať. "Alebo ju chceš z boku ?" Rýpla si doň s úškrnom a jednoducho si ho otočila pretože nechcela strácať toľko času s vykecávaním a pustiť sa do toho, pretože niejak očakávala že by sa furt pýtal päť krát na to, či naozaj masáž z predu a či má byť nahý. I to, ako sa snažil zakryť svoj penis ukami jej vyčarilo úsmev so zasmiatím, pretože sa cítila jak keby mala pod sebou momentálne pubertiaka ktorý v živote nebol so ženou. Pohladila ho po tvári u čoho hovoril čo schovávala pod tým županom. "Myslel že to boli čo ? Nedohovoril si a chcem aby si dokončil svoju vetu. Alebo ju mám z teba dostať po zlom ?" Uškrnula sa a mierne ho poškrábala na jeho ramenách aby ho dostala do nálady rozprávať. No cítila jeho ruky na stehnách a ako bol v miernom strese, čo niejak neriešila a pustila sa do masáže až mu zasadla jeho prekrásnu tvár svojím väčším zadočkom ktorý mala. Cítila jeho dych na svojej mušličke u čoho sa hryzla do svojej spodnej pery, ale to nevedela čo ju ešte čaká že Han má menšie prekvápko pre ňu. Cítila i jeho stisk ako si ju drží pevnejšie, že sa usmiala a pokračovala s masážou po jeho peknom tele. Jeho penis pekne reagoval na ňu a cítila i ako dal stranou jej nohavičky, no nebrala to zatial nijak vážne, čo bola i mierna chybka. No nakoniec ucítila jeho jazyk u čoho značne spozornela, pretože bolo jej hneď jasné, že toto není normálny mužský jazyk. Keď ho do nej natisol tak sa celá pekne zachvela a zaklonila hlavu so zasonaním, pretože to bolo nesmierne príjemné. Chcela svoje stehna natisknúť o seba, lenže to sa jej nepodarí pretože jej v tom bráni Hanové telo práve pod ňou. Zároveň i cítila ako jeho jazyk bol dokonca dlhší a nie len drsnejší, ale bolo to dosť príjemné čo naozaj nečakala a vychutnávala si to. "Ahmhh... T-To je divné a z-zároveň nesmierne príjemné.." Dostala zo seba so vzdychmi u čoho sa mierne trela o Hanovu pusu že z tej slasti dokonca Hana škrábala na jeho bruchu. Značne z toho vlhla jak s ňou šiel s tým zázračným jazýčkom.
- Lee Xie Han (Rory)04.12.2022 00:08 #7214

Možno si pomyslí Tanja aké je to nechutné a možno ho za to bude potom súdiť že je nechutný bastard, ktorý na ňu využil zvieracie metódy. Ale podľa stonu cítil, že sa jej to páčilo? Keby nie, tak by sa dvihla a možno mu tak vylepila, aby to nerobil. Ešte to nerobil popravde skúšal čo znesie sucuba. Predsa ľudský jazyk mohla cítiť často a prečo nie vyskúšať na nej to čo by od neho nikdy zrejme nikto nežiadal. Pevne ju držal za ten zadok, po ktoróm ju udrel a opäť pevne chytil. Chcela to predsa aby jej robil dobre, tak nemala by sa sťažovať. Pokrčí nohu v kolene, lebo sám cíti že jeho erekcia zvrástla natoľko, že cítil žeby si robil pri tom dobre. Trochu si nadvihol jej zadoček a jazyk sa mu vrátil do normálu. "páči sa ti to ? Čakal by som, že sa ti to nebude páčiť. To bol len nápad ale nevravela si žeby si chcela aby som ti robil dobre." Pozrel na ňu zvedavo a vlhké pery mal od nej. Zavrčal pri tom, keď vedel že pred ňou sa vzrušil len z toho že ju mohol jazykom dráždiť. Zvieracie pudy a mužské boli preňho boj. Chytil ju za stehná a panvu tak, že ju na drzovku zvalil tvárou na svoje brucho a jej zadok nadvihol a stiahol nohavičky a ostrými zubami ako šelma roztrhol. Chytil ju opäť za boky a jazykom jo lízal a dráždil ako od nikoho iného ešte necítila. Určite nemala v 400 rokoch mladého meniča, ktorý zmení jazyk na zvierací. Znovu jazykom vsunul do nej a predĺžil ho do bodu kde tlačil na jej bod G a hlavou pohýňal akoby prerážal. Pustil jej boky a prstami si dopomáhal. Zavrčal ako nadržaný tiger, ktorý bol vzrušený a určite by to najradšej vypustil do nej. Teda čo? Zjavne štafetu prebral on a nie ona.
- Tanja Blackwood (monsteros)04.12.2022 00:29 #7216

Bolo to pre ňu niečo nové, nezvyčajné a celkom... divné ? Predsa len by ju nikdy nenapadlo že by si niekto dokázal zmeniť jazyk a k tomu ešte predĺžiť aby jej pomaly že nelízal i samotné vaječníky. Bola to nová skúsenosť, ale zároveň prijemná, že jej to nevadilo a spokojne si to vychutnávala i keď mu to nedovolila. Stonala nahlas až sa začala mierne viac stahovať, lenže vtedy jej pristála rána na jej zadku, čo ju i mierne prebralo z toľkej eufórie a samotnej slasti že na Hana skríkla. "H-Hej! Sprav to ešte raz a o tu ruku prídeš!" Plácanie po jej zadku sa jej samozrejme páčilo, ale momentálne to Hanovi ešte nedovolila keďže si hrala na takú tu dominantnú páničku ktorá musí všetko dovoliť, lenže to ešte nečakala čo ju čaká a hlavne keď videla ten Hanov penis, tak jej prešlo i hlavou čo ten chalanisko si dokáže meniť. Momentálne sa prichytila nad týmto premýšlaním, že zakrútila hlavou že nad čím to kurva myslí. Ale nakoniec Han prestal a vytiahol z nej ten jazyk na čo zasténala počas toho, jak sa hryzla do svojích pier. "Uhmhh! J..Je to iné, nečakané, nové... Ummh... Divné ? Ale není to zlé a páči sa mi to.. Nevedela som že meniči dokážu niečo t-také robiť. Si samé prekvapenie.. kto vie čo všetko si dokážeš zmeniť." Samozrejme musela na konci spomenúť práve to, čo všetko si dokáže meniť pretože jej to i vrtalo hlavou. Očividne bude musieť objavovať niečo neobjavené že Han by ešte vytiahol niejaké zahadné eso z rukávu a ona bude z toho komplet mimo. No než povedala niečo ďalej, tak ju stihol zvaliť že sa skoro jej čelo stretlo s jeho špičkou penisu. Obzrela sa hneď za seba čo robí Han medzitým čo jej zničil jediné nohavičky ktoré tu mala. Osobne by jej to niejak nevadilo, len niekto očividne si zaslúži veľký trest. "Hej! Toto sa nerobí!" Skríkla na Hana ktorý si práve varil kašičku na poriadný malér. Chcela sa vytočiť, lenže to Han znovu zasunul ten svoj špeciálny jazyk, že nesmierne nahlas vykrikla slasťou až sa mu silno zaryla nechtami do jeho stehien. "Aaahhmh! K-Kurvhaa!" Bolo jej to nesmierne príjemné, no zároveň si Han dovoloval nesmierne moc že sa začala od neho odsúvať, no keď jej začal prirážať o jej bod G, tak sa jej vyložene podlomili ruky o ktoré sa zapierala a celá sa zachvela, pretože takto sa blížila ku orgazmu značne rýchlejšie, čo on pociťoval na svojom jazyku. Lenže teraz ju dostal do takého stavu, že sa naštvala a chytila ten jeho veľký penis ktorý začala poriadne honiť než si ho dala do pusy u čoho pekne vzdychala na jeho penis, lenže počas fajky schválne používala svoje zúbky aby Hanovi schválne robila nesmierne zle počas toho všetkého. Druhou rukou chytila jeho gulky ktoré zo začiatku príjemne masírovala, ale keďže chcela robiť Hanovi schválne zle, tak tiež po určitej chvíli začala jeho guľky nepríjemne mačkať. Lenže ona sa nesmierne rýchlo blížila k vyvrcholeniu že sa jej pretáčali oči nahoč, že už ani nedokázala poriadne narábať s jeho penisom v puse až sa kompletne stiahla a spravila sa s tým, že mu pekne postriekala i jeho tvár. "Aaaahhmh! Bwožhééé! Mmhh!" Zasténala nesmierne nahlas u čoho pustila jeho gule, pretože dostala silný orgazmus pri ktorom by mu tie jeho gule rozdrtila kompletne na padrť. Mierne sa chvela a popadávala dych pri jeho penise na ktorý mu vzdychala.
- Lee Xie Han (Rory)04.12.2022 00:48 #7218

Po tom čo zhodnotili že je to divné a zároveň zvrhlé či príjemné tak v tom pokračoval. Počul jej spokojný ston čo sa mu páčilo. No prišiel zdvihnutý hlas pri ktorom spozornel a viac to neurobil. No nemal v pláne ju pustiť. Keď vedel že jej mohol urobiť slasť a tak dobre ako nikdy žiadnej. No ucítil pevný krutý stisk na penise a jeho guľkách a nehovoriach o zuboch, tak zaznel ako pes ktorého niekto zbil. Zakňučal a stiahol jazyk z nej po tom čo sa urobila na jeho tvár. Privrel oči a rozdychával to no svoj penis by najradšej pred ňou skryl. Jeho to bolelo a fakt že dosť že bolo po erekcii. Uspokojil ju ale on dvakrát spokojny nevyzeral. "ja som vedel že sa ti to páči.." Asi by ju zo seba zhodil vedľa seba a šiel do kúpeľne omyť. Ale len sa díval ponižene do boku. Asi to nebol dobry nápad. Opatrne jej dal nohu cez seba. Aby ju dal ľahnúť vedľa neho a sám sa chytil v rozkroku. Bolelo ho to. "Pôjdem sa opláchnuť." Už nemal ten dobrý pocit ako pri tej masáži nikto jeho guľkám nebude ubližovať, nehovoriac o jeho penise nik mu do neho hrýzť nebude.. Zavrčal nespokojne a mrzuto. Žene by nedokázal ublížiť ani pri trochu divokejšom experimentováni. "To čo dokážem zmeniť sa zjavne nedozvieš." Hlavne chcel pokoj pre svoje guľky.