- Danny Elliott Gray (trinity)05.10.2021 18:45 #1199

Vôbec sa mu nepáčilo akým tónom s ním to smradlavé psisko hovorilo. Nesiahal mu ani po členky a ešte ho nazval aj starec. Síce bol na tomto prekliatom svete skoro vyše 1500 rokov, ale kto by to počítal, keď stále vyzeral a cítil sa mlado. Po jeho drzom prejave už toho mal celkom dosť, zaškrípal zubami a svoje nechty zaboril do dlane tak silno až mal pocit, že mu potiekla jeho vzácna modrá krv. Chcel mu jednu vraziť, ale Aurora ho v posednej chvíli zastavila, keď Danna chytila za predlaktie a uprosíkala ho, aby toho parchanta nezmrzačil. Po spomínanom bozku, ktorý ako videl.. splnil svoj účel sa nakoniec rozhodla správne, o čom mimochodom ani nepochyboval. Pustil jej vlasy a nechal ju, aby si zbalila veci. Kým čakal na Auroru uvedomil si, že s tým psiskom mali predsa len niečo spoločné, ani Dann nechcel aby Aurore niekto ubližoval. Pri pohľade na Auroru, ktorej pri lúčení s tým chlapom vyšla slza.. si začal Dann uvedomovať, že práve on je ten, čo ju najviac zraňuje.. Najskôr na plese kde jej roztrhal šaty, potom v sídle kde sa k nej správal ako k nejakej šľapke a naposledy v bare, kde ju chcel len pretiahnuť. Po tom všetkom, čo jej spôsobil si ho Aurora aj tak vybrala. Asi len chcela to svoje psisko chrániť, ináč mu to nedávalo logiku. Dann mal naposledy nejaký normálny vzťah keď bol ešte ľudskou bytosťou. Už dávno vypol ľudské pocity, pretože mu prišli ako prejav slabosti, stačilo mu uspokojovať sexuálne potreby svojím háremom žien a hlavne drahou Ainou. Už ani nevie koľko ich dokopy vystriedal v posteli a koľké pri jeho krvavom divokom sexe prišli o život. Ďalšie slová toho bastarda s vyhrážaním smrti mu boli ukradnuté, pretože získal, čo chcel. Auroru. Okrem toho by sa musel najskôr postaviť do nekonečného radu, pretože Dann mal síce moc, ale aj veľa nepriateľov, ktorých však držal v šachu. “Máš len slabé reči, ale činy ti nejako utekajú psisko.“ Zasyčal za ním, keď videl ako tá čivavka sklopila ušká a zaliezla do svojej búdy. Aurora sa síce rozhodla pre neho, čo si bol nadmieru istý, že sa tak stane, ale pri pohľade na utrápenú Auroru.. začal pochybovať či to bolo jej správne rozhodnutie. Zamyslene kráčal vedľa nej, dokým sa Rory nespýtala na auto. “Ehm.. áno.“ Dann si svoje autá vždy vyberal starostlivo z tých najmodernejších kúskov, ktoré ešte poriadne neboli ani na trhu, pričom museli spĺňať silný výkon koní pod kapotou s nadčasovou eleganciou. Keď konečne prišli k autu a nastúpili do neho, s vážnou tvárou sa otočil na Auroru. Už predtým v bare jej povedal, že sa upísala ďáblovi a v jeho prípade to bolo myslené doslova. “Aurora.. síce som si to nechcel priznať, ale myslím, že s tým psis.. Richardom by ti bolo lepšie.. Sčasti poznáš moju temnú minulosť, ale vieš len zlomok toho čoho som schopný urobiť, mohol by som ti nepekne ublížiť a to ja nechcem.“ Dann konečne myslel aj na niekoho druhého, nielen na svoje sexuálne potreby. “Nie som schopný normálneho vzťahu, som krvilačný vamp, ktorý sa živý na nadprirodzených bytostiach ako si ty. Každý raz, čo sme sa stretli som ti zničil život. Síce sa mi to ťažko hovorí..“ Chytí ju jemne za ruku a pozrie smerom ku karavanu. “Richard vyzerá ehm.. ako normálny chlap.“ Keď to vyslovil.. myslel, že sa tými slovami zadrhne. “Okey.. pre mňa je to stále smradlavý parchant, ale čo sa týka citov a bezpečia, mám pocit, že ti dokáže poskytnúť oveľa viac. Jednoducho nechcem, aby si pri mne trpela.“ Dann mal zo seba zlý pocit akoby to nebol ani on. Doteraz vedel len ničiť životy, to mu išlo najlepšie, ale Aurora v ňom prebudila to debilné svedomie. “Ja sa nedokážem zmeniť, chápeš?“ Jeho oči sčerneli, pričom vytasil svoje ostré špicáky v plnej kráse, aby videla jeho pravú tvár. “Chcem ťa mať len pre seba, ale zároveň ti nechcem ukradnúť celý život.“ Keď to Dann dopovedal, stiahol svoje tesáky. Sám sa cítil ako nikdy predtým ako v nejakej debilnej telenovele s dlhou pauzou čakajúc na jej reakciu.
vampire boss - Aurora Snow (Rory)05.10.2021 19:56 #1202

Kráčala do jeho auta, kde si zapla pás a čakala že pôjdu do sídla? alebo kto vie kam ju vezme. Aj sa v vnútorne tešila že pán Gray si na ňu spomenul. Že je šanca u neho, ale keď sa posadil a otočil k nej a nikam nešli. Pozrela sa na pána Graya s tým čo sa deje. "Čo.. veď sa s ním poznám len dva dni.." Nechápavo pozerala na pána Graya, jeho slová.. boleli.. Doslovne v nej ta nádej vyprchala úplne. "Takže ma vyhadzujete.. Nepotrebujete ma lebo.. som..." Pozerala naň s tým že sa jej v hrudi zovrel ten divný pocit. Trpela? pri ňom? Ach. Aurora si myslela že muž ako je pán Gray mal o ňu záujem. "prečo mi to vravíte...Prečo zrazu.." Otočila pohľad za karavanom, ktorý tam bol. " Vy ma nechcete... a ja som sa snažila byť tou, aby som vás zaujala. Čakala som na zázrak a cez to všetko čo sa mi stalo... Je jedno či je to vampír.. alebo vlkolak.. už im stačilo jedným podvedená a druhým znásilnená a tretím... " Vyšli jej slzy a chcela si odopnúť pás. "Rozchod a vidieť podviesť ma bolo menej bolestivejšie, než to čo ste mi teraz povedali. Pozdravte Ainu..." Už nechápala tento život. Zovrela v rukách svoj batoh. No aj keď videla jeho zuby. Nič to s ňou nerobilo ani nedesilo, len myslela na jeho slová. Zomkla pery k sebe a chytila ho za tu značkovú košeľu za ktorú ho stiahla do bozku. Po ňom sa mu pozrela do očí. "Navždy budete moja prvá láska a sny o vás s vami sa po tomto rozplynuli." závidela Aine, aj keď bol pán Gray hajzel prečo ju tak priťahoval. "mohli by ste ma vyhodiť niekde? je mi to jedno kde... Nechcem aby ma videl Richard, nech ma už viac nikto neuvidí.." Pozrela naň a rezignovala na svoj život. Mohla sa vrátiť za Richardom, ale za akú cenu, keď sama nevedela či by vedela prejaviť hlbšie city, ktoré jej nik neakceptoval. Nikto ju neľúbil. Stiekli jej slzy a utrela si ich prstami aby sa nerozmazala make up. "Richard si nezaslúži, aby mal problémy kvôli bezvýznamnej ľudskej schránke." šepla potichu tieto slová...
- Richard Santos (monsteros)05.10.2021 20:05 #1203
Po tom čo dnes zažil a videl mal chuť vypiť toho alkoholu viac a to ho nijak extra nepije. Hádka s upírom a s veľkou pravdepodobnosťou klamstvá od Aurory, nevedel už čomu má veriť a či sa zas iba zaslepil ako kedysi s inou. Pozrel sa po flaške vína a tú do seba rýchlo sklopil aj to bolo celkom málo a položil ju na stôl. Pomaly sa postavil a búchol päsťou do steny že bol zase hlúpy a nedával si pozor. Bohužial furt slabo cítil prítomnosť toho niejakého pána Graya abo jak sa volal a myslel si že asi čaká kým zaspí a že zabije v spánku. Čakal by to od niejakej pijavice pričom otvoril jednu zo skriniek z ktorej vzal jednu z kvalitných Whiskey ktorú otvoril a odpil z nej až ho striaslo keďže nebol zvyknutý tolko piť. Nakoniec z karavanu vyšiel von a došiel k jazeru jak bol s Rory a posadil sa na na trávnik kde začal flašku pomaly piť pri pohlade na tiché nočné jazero s prekrásnym odrazom mesiaca vo splne.
- Danny Elliott Gray (trinity)06.10.2021 11:23 #1214

Aurora mu to celé šplechla do očí, pričom si myslela, že o ňu nemá záujem. Bolo vidno, že ho vôbec nepochopila. Dannovi na nej záležalo oveľa viac ako si myslela a viac ako si sám vedel priznať. Bola súčasťou jeho života, nemohol ju stratiť, preto chcel pre ňu len to najlepšie. Dann bol mafiánsky boss, ktorý okrem iného takmer zničil inkvizíciu. Mal veľa nepriateľov a jeho blízky na to väčšinou doplácali životom. Okrem toho bol zaneprázdnený, stále zastával dôležité funkcie v meste a cestoval na obchodné stretnutia. Nechcel ju brzdiť v živote, bola tak mladá, ešte toho musela toľko zažiť, nielen sklamanie. Za ten čas, čo bol naposledy preč, Dann nebol schopný ju ochrániť ani v tom debilnom bare. Momentálne bol nasratý sám na seba, lebo videl ako ju svojimi slovami zraňoval. “Aurora.. nikto ťa nevyhadzuje, mohla by si sa upokojiť..“ Nechcel sa do svojich slov ešte viac zamotať, lebo vo vzťahoch nikdy nebol dobrý. Mal pocit, že čím viac by jej toho povedal.. tým viac by jej ublížil. Snáď prvýkrát v živote nemal, čo povedať, len bol nasratý sám na seba. Nakoniec z celej svojej vampírskej sily päsťou vrazil do palubnej dosky v aute, aby si spôsobil čo najväčšiu bolesť. Ako vamp, ale do piči nič necítil, nespôsobilo mu to ani škrabnutie. Akurát zdemoval na sračky celé riadenie. Potom Aurora spravila niečo, čo vôbec nečakal, chytila ho za jeho košeľu a stiahla do bozku. Zase sa v ňom prebudili spomienky na jej dokonalé sexy krivky, na jej jemnú pokožku a ako nenapraviteľný playboy dostal chuť na rýchlovku v aute. Potom mu však povedala, že bol jej prvá láska, čo Dann nevedel až doteraz. “Ehm.. Aurora neviem ci som schopný niekoho milovať.. Odvtedy ako som vamp som vyvraždil celé dediny a nebral som ohľad ani na ženy a deti, preto som vypol svoje pocity, aby som nemusel cítiť žiadny súcit a trýznivé svedomie. Za ten prekliaty život popravde ani neviem, čo to slovo láska znamená, so mnou by si nezažila ani romantické chvíle.“ Úprimne sám k Aurore niečo cítil, inak by tu ani nebol, ale sám nevedel k čomu to má prirovnať. Potom chcela, aby ju radšej odviezol niekde do civilizácie. “Dobre, ak to naozaj chceš..“ Odsekol, avšak, keď sa Dann pozrel na riadenie pred sebou, z ktorého trčali napájacie drôty, napokon porútil hlavou. “Myslím, že s týmto autom sa dnes nikde nepohneme..“ Zhodnotil po tom ako celý počítačový systém v aute padol, vypovedal službu po jeho predchádzajúcom silnom údere päsťou. Dann bol príliš impulzívny a vedel sa rýchlo nasrať, teraz to našťastie schytalo len jeho drahé auto. “Ehm, zmena plánu, neďaleko mám súkromné letisko, odveziem ťa helinou. Musíme len prejsť popri jazere.“ Predtým ako Dann vystúpil z auta zašeptala niečo o Richardovi, samozrejme ako vamp to dobre počul. "Nie si žiadna bezvýznamná osoba! Chceš ma zase nasrať?! Veď som tomu psiskovi pre teba skoro zlomil väz.." Dann zvýšil hlas, ale potom sa radšej upokojil a otvoril Aurore dvere na mieste spolujazdca. Snáď prvýkrát vo svojom vampírskom živote niekomu takto gentlemensky otvoril dvere a čakal na ňu, že vystúpi a pridá sa k nemu.
vampire boss - Richard Santos (monsteros)06.10.2021 11:33 #1215

Vklude si ďalej popíjal avšak niečo započul, niejaký silný buchot na čo spozornel keďže vedel že je tu niekde lijavica a začal mať strach o Auroru tak sa rychlo postavil a rozhliadol okolo seba. Uvidel auto toho vampa a rozbehol sa k nemu keď započul aj krik toho chlapa na čo aj zakričal. " Hey! Čo sa tu kurva deje?!" Mal veľký strach o Auroru čo bolo nielen vidieť ale určite aj z neho cítiť. Keď dobehol k autu tak Gray otváral Aurore dcere a všimol si zdemolovanej palubivky v aute ale viac ho trapilo prečo Aurora plače a bolo mu jedno že mu Gray asi vytrhne chrtovú kosť aj s lebkou ale popošiel hneď k Aurore. "Rory? Si v poriadku? Nespravil ti nič? Chytil ju aj za rameno aj keď čakal zlomenie ruky pričom sa naštvane pozrel na Graya ale svoju pozornosť venoval račej Aurore. "Rory... neplač, nemaj o mňa strach som v pohode. Ak to není to tak vieš aký som ti dal sľub že tu budem pre teba v tých najťažších situáciách." Povedal to schválne pred cucákom ale hlavne sa pokusil Auroru ukľudniť.
- Aurora Snow (Rory)06.10.2021 13:10 #1216

Počúvala jeho odmietnutia a o tom že ako vampír celé roky nič necítil. Pozerala naň s tým že, o tom o čom hovoril jej život nemal význam už od začiatku. Chodiť medzi neznámych ľudí, báť sa o život kvôli iným silnejším osobám. Opustilo ju už mnoho ľudí, mnoho ju využilo. Pretrela si prstami slzy na tvári a hľadala v batohu servítky, keď došla rana do palubovky sa zľakla a nadýchla sa zhlboka. "Myslím že vaše správanie voči mne dokazuje že z kameňa nie ste. Už len fyzická a psychická príťažlivosť niečo je. Ak vás priťahujem ako osoba, alebo vás rozčúlim už len to že ste sem prišli a ..." Pozerala naň s tým uslzeným pohľadom, že ju nikam nevezme. Facku od neho by naozaj nechcela. Zovrela v rukách batoh lebo elektronika bola pre ňu nepriateľ. "Myslím že pôjdem teda po vlastných..." Pozrela na pána Graya "Na čom?" Nechápala o čom hovoril. O akej Heline hovoril. "Čo je Helina..." A romantika? tu zažila trochu s Richardom na tomto kempe aspoň chvíľku. Pozrela prekvapene keď vystúpil a šla si otvoriť dvere na aute. "Vraj romantika z vás vyprchala..." Povedala potichu a nadýchla sa vzduchu. Keď došiel Richard a razil z neho silný alkohol. "Richard..oh..." Obzrela sa za pánom Grayom a potom na Richarda, ktorého chytila za jeho ruku na rameni. Prikývla na Richardovu otázku a chytila pri tom pána Graya za košeľu na boku, aby Richardovi nič nespravil. "Ozvem sa ti, dobre?" Chcela aby Richard vedel že to čo sa stalo medzi nimi dnešný večer nezahodila akoby to nič pre ňu neznamená. "Ďakujem ti za príjemný večer, to varenie sa ešte dohodneme." šepla a odtiahla sa a jemne do pána Graya potlačila aby mohli ísť "Hlavne nepi.. Nešoféruj opitý." Povedala Richardovi pred tým ako si dala na rameno ramienko z batohu. Pozrela na oboch aby fakt sa o nič nepokúsil pán Gray, chytila ho z drzosti za predlaktie a ťahala ďalej od neho.
- Richard Santos (monsteros)06.10.2021 13:21 #1217
Bol trochu zarazený chovaním Aurory nečakal že jej bude tak zaležať ale chcel jej pomôcť aj keď tam bol ten vamp. "Môžem vás hodiť. Ako vlkodlak sa z tolkeho alkoholu neopijem a keby ma chytia policajti tak nič sa nedeje. Odveziem vás bez problému aj keď do pol cesty." Pozrel na Graya vážnym pohľadom. "A spravím to len pre Auroru, aj to že vám kľudne opravím zajtra auto." Pozrel zas na Auroru na ktorú sa usmial. "Nič sa nedeje Rory, nemusíš má pred ním chrániť. Neviem prečo plačeš ale všetko bude fajn. Ale ak sa ponáhľate tak nerad by som vás zdržoval a kazil vám viac váš prekrásny večer." Furt nevedel čo si myslieť o nich dvoch a obzvlášť o Aurore, ale chcel byť tu pre ňu aj za prítomnosti naegovaného blbca Graya ktorý už pohľadom chcel zabíjať.
- Danny Elliott Gray (trinity)06.10.2021 15:55 #1225

Aurora mu ešte predtým ako sa to celé zomlelo povedala, že Dann má predsa len nejaké city, ktoré si neuvedomuje. Nikdy sa nad tým nezamýšľal, pretože to pre neho nebolo dôležité. Skôr sa snažil o to, aby v druhých vzbudzoval strach a tým si získal ich rešpekt. Iné pocity boli doteraz pre neho len na príťaž ako slabosť, ktorú nepotreboval a vypol.. “Helina je niečo ako menší vrtulník.“ Povedal len na vysvetlenie, pričom nechcel hovoriť o svojich pocitoch. Prekrútil očami keď mu spomenula ako jej romanticky otvoril dvere. Ak to takto pôjde ďalej, rozkríkne sa v podsvetí medzi jeho rivalmi, že Dann vymäkol a budú sa ho ešte viac snažiť zhodiť z postu. Richard zrejme počul tu ranu do palubovky, lebo hneď pribehol a začal tam štekať. Na dusnej atmosfére pridal ešte fakt, že Aurora predtým plakala a mala vlhké oči. Dann zatlačil rukou na Richarda, aby nespravil nejakú pičovinu, ktorú by mohol potom ľutovať. “Upokoj sa psisko, nič som jej nespravil.“ Povedal arogantným hlasom, pričom sa mu nechcelo bližšie vysvetľovať celú príhodu s rozjebanou palubovkou. Potom od neho stiahol ruku, keď Richard podišiel k Aurore, ktorá ho viac menej priviedla k rozumu. Nepáčilo sa mu, že bol pri Aurore tak blízko. Predsa len to bol momentálne alkoholom podgurážený vlkolak, ktorý sa hocikedy môže prestať ovládať a omylom ju pritom zraniť. Mal šťastie, že sa ju snažil len upokojiť. Aurora sa svojimi gestami hlavne pokúšala o to, aby Dann nezaútočil, ale on si momentálne vybil nervy na svojom drahom aute. Najmä kvôli Aurore nepotreboval ďalšie hroty. Keď si rovno pred ním povedali pár romantických kecov, Aurora prišla k Dannovi a začala ho ťahať za predlaktie, aby konečne išli. Ten vĺčik prišiel nečakane s ponukou, že ich odvezie. Pre Danna cesta na súkromné letisko nebola problém, ale nechcel aby sa Aurora cítila nekomfortne, pretože k jeho heline to bolo ešte dosť ďaleko. Pri ožranecnej vôni, ktorá ťahala z Richarda, Dann vytiahol radšej mobil, že zavolá svojim chlapcom na odvoz, ale kurva nemal ani signál.. “Pojebaná diera! Sere ma, že to zas musím povedať, ale bude lepšie, keď nám toto psis.. Richard poskytne odvoz. Nechcem aby si musela ísť pešo.“ Bolo mu úplne jasné, že to psisko to robí len kvôli Aurore, ale aspoň k niečomu bol užitočný. Aurora bola určite unavená a vôbec ju nechcel nútiť na pešiu túru popri jazere cez tmavý les. Avšak potom, čo z Richarda cítil alkohol, nedôveroval jeho vlkodlačím schopnostiam. “Mám ale jednu podmienku..“ Svojím temným pohľadom sa pozrel Richardovi priamo do očí. “Je mi jedno koľko toho chlastu zvládnu vlkolaci, ale šoférujem JA.“ Povedal sebaisto príkazom bez možnosti odporovania. Nechcel riskovať, že ešte skončia v nejakej priekope, to by bol naozaj “vydarený“ večer. Poobzeral sa okolo seba, aby zistil, ktoré šupácke auto mu patrí. “Dúfam, že nepôjdeme na tom prehnitom karavane?“ Spýtal sa znechutene, karavan nešoféroval už hodne dávno.. vlastne nikdy, prešla ho aj chuť do neho vôbec vstúpiť. “Čo sa týka môjho auta, môžeš si ho nechať za ten odvoz.“ Hodí mu kľúče do ruky. Pre Danna nemalo význam dávať opravovať auto, keď v civilizácii mal dostatok iných. Terénne vozidlá boli pre neho niečo ako spotrebný tovar. Skôr si dával pozor na svoje vyblýskané vytunované športiaky, do ktorých vrazil svoj majlant.
vampire boss - Richard Santos (monsteros)06.10.2021 16:09 #1226

Keď ho Gray nazval psiskom len sa nasrane pozrel naň že či sa mu naozaj chce až tak predvádzať pred Aurorou. Najradšej by mu jednu natiahol ale fakt nechcel tým ublížiť aj Aurore. Síce sa Aurora odtiahla ale on sa Graya nebál a popošiel bližšie k ním a keď si všimol že Gray nemá signál tak len zakrútil hlavou. Keď sa k nemu prihovoril s podmienkou tak na ňu súhlasne prikývol. "Fajn, ale karavan mám požíčaný, takže ho prosím nerozjeb. Neboj sa, na opravy mám ale neviem ako by som to vysvetlil." Povedal to na rovinu a neváhal slovami. Avšak keď sa zase dostalo k téme o karavane tak sa len pozasmial. "Prišli sme tu karavanom a auto som nechal pred svojím domom. Nabudúce si najmem človeka čo mi pre istotu dovezie osobné vozidlo, dík za pripomenutie." Cítil divné napätie medzi nimi dvoma čo ho dalo viac do rozpakov pričom prišiel s ďalším nápadom aj keď vedel že s tým súhlasiť nebudú obaja. "Keď je Aurora unavená môže sa prespať v karavane. A neboj sa, keby jej chcem niečo spraviť tak by sa to dávno stalo. Kľudne si zožeň chlapov aby namňa dozreli. Bolo aj tak v pláne tu prespávať takže nemám s tým problém. Ak chcete súkromný večer tak kludne pôjdem pešo domov a zajtra ráno sa stavím pre karaván ktorý odveziem. Je to na vás či chcete sa odviesť do vily z Beverly Hills abo sa prekonáte a prespíte tu. Každopádne mi ide o bezpečie Aurory a viem že sa o ňu postaráš, ale cítim medzi vami určité napätie takže niečo sa stalo a je to vaša vec. Ide mi o jej komfort a aby sa cítila dobre." Pozrel sa na Auroru na ktorú sa pousmial a potom prešiel pohladom späť na Graya kde mu úsmev hneď sklesol. "Je to na vás." Povedal to trochu zdrvene ale chcel pomôcť Rory aj keby mal pretrpieť pijavicu ako je Gray.
- Aurora Snow (Rory)06.10.2021 16:48 #1230

Zastavila sa keď pána Graya odtiahnuť bolo, ako by ťahal škrečok kus hory. Nepohla ním. Pustila ho a dívala sa na nich "Ja som na chôdzu zvyknutá, nevozím sa autom stále." Hovoril akoby si ona na luxuse potrpela i ten karavan jej radosť spravil. Keď sa začali dohadovať kto kam aké podmienky si dávali. Mala pocit, že takúto situáciu videla niekde. Zamračila sa nad tým, keď Richarda nazýval psiskom. "čiže Helena, alebo kto to je alebo nech je to čokoľvek je ďaleko. Auto je mimo provoz a ostal nám karaván." Obzrela sa za karavanom a to že bude pán Gray šoférovať bolo zaujímavé a zároveň vtipné. Fajn v duchu sa z nich smiala lebo dohadovať sa kto šoféruje bude zvláštne. Dala si prameň vlasov za ucho. "Nie Richard neostaneš tu sám. Ja som v poriadku. O mňa sa báť nemusíte... a ak sa tak bojíte pán Gray, žeby si Richard niečo dovolil, tak by mohol sedieť vedľa vás. A ja vzadu." Spravila krok dozadu na päte sa chcela otočiť a ísť ku karavanu. "Potom ma môžete niekde cestou vyhodiť." V tom zakopla v tej tme o nejaký vyčnievajúci kameň a len skríkla. Oni dvaja aspoň dobre videli v tme ale čo ona. "au.." pristála na zemi. "Prečo tu nie sú svetlá.." Skontrolovala si ruky, fajn žiadna krv ale postaviť sa bol už problém. Bolel ju členok, ktorý si chcela skontrolovať..**"No nič! ideme do karavánu" Postavila sa s tým že chcela doskákať ku karavanu.
- Danny Elliott Gray (trinity)07.10.2021 10:31 #1270

Toto bola ako nočná mora, určite ten karavan nemal ani automatickú prevodovku. Dann sa bude musieť preniesť v čase o pár rokov spátky. Na karavane nikdy nejazdil, nemal dôvod. Prišlo mu to len ako lacná zábavka romantiky pre chudých, ktorí nemajú na drahé hoteli a reštiky, tak kempujú ako bezďáci pod holým nebom. Nemal však na výber, keďže boli mimo civilizácie. ”Myslím, že toho karavanu by nebola škoda..” Ten už zažil svoje najlepšie roky, akurát vhodný adept na šrotovisko. ”Jasne, chlape, budem s ním narábať ako v bavlnke.” Dodá ironicky a čaká, že mu podá nejaké tie kľúče alebo štartovacie káble alebo hocičo čím sa ten šunt pohne. Keď mu začal hovoriť ako si nabudúce najmä človeka, ktorý mu donesie osobné auto, len sa sarkasticky usmial. ”Škoda, že si na to nemyslel skôr, kým ste sa nevybrali do týchto lazov.” Zhodnotí jeho spomalené zmýšľanie. Teraz však nebolo cesty späť, len nedobrovoľne nasilu podstúpiť jeho caravan show. Potom sa Richard rozhovoril o tom ako môže Aurora prespať v karavane a stráviť tak “príjemný večer“. Dann v zablšenom karavane mienil zotrvať len nevyhnutný čas na odvoz, ale momentálne nechcel rozhodovať za unavenú Auroru. ”Tiež mi ide o jej bezpečnosť, inak by som v tejto diere ani nebol.” Ešte raz mu to pripomenie, aby ho nenapadlo niečo spraviť s čím by nesúhlasil. Po tej poznámke o vile z Beverly Hills, bolo vidno, že tento hošan videl luxus len v telke. Snažil sa byť vtipný. ”No ak Aurora chce prespať v tvojom šupáckom karavane, nebudem jej v tom brániť, ale ver tomu, že si ťa dám sledovať.” Odpovie na jeho ponuku ohľadom prespávačky v divočine. Aurora však bola z tých, ktorá nechcela nikomu robiť problémy, preto navrhla, aby sa nejako dohodli na sedení vpredu. Dann sa príliš sústredil na toho týpka až mu periférne ušiel pohľad na Auroru, ktorá v tej tme zakopla. Chcel ju zachytiť, ale tá už ležala na zemi. ”Aurora, mohla by si si trochu dávať pozor!” Povedal viac menej ustarosteným hlasom, pretože keby si spôsobila nejaké zranenie, pri ktorom by potiekla krv, nezaručil by sa za svoje konanie. Dnes mal toho toľko, že sa nestihol ani najesť. Jeho krvilačné chúťky pri vôni Aurory by sa ľahko prebudili. Našťastie mala len niečo s členkom, s ktorým chcela doskákať do karavanu. Chcel ju vziať do náruče, že ju prenesie, ale pri svojom chladnom tele, by sa ešte podchladila. ”Achh..” Sťažka vydýchol a pozrel sa nenávistne na toho vlkodlaka, ale nejak sa nedonútil k slovu ho o to požiadať. Pripadal si ako v nejakom debilnom filme.
vampire boss - Richard Santos (monsteros)07.10.2021 13:06 #1271

Bol nadšený že chce Aurora aspoň niejak zostať aj keď čakal že ten cucák si pôjde po svojom ale niejak to snad prežije pokiaľ nepríde cez noc o hlavu prípadne neskončí na taniery. Počul že sú Vampovia čo si pochutnávajú viac na psoch, presnejšie vlkodlakoch ale uňho s jeho nenávisťou to videl inak. Viac menej ho ignoroval ale keď padla téma o karavane tak to vyprskol jak nič. "Je mi u piče čo máš za problém. Aurora sama chcela byť v karavane tak som ho zohnal. Chcel som ju zobrať na rande do reštiky alebo ísť niekde na piknik a dala návrh s karavanom tak budiš. Nespomenula že niekoho má len niejakych blbov čo jej zlomili srdce tak si choď voziť zadok na nich. A myslím že ti nepovedala tvoja priateľka o niečom. Asi povie keď príde čas. Bojíš sa o ňu aj keď sa o to divím, ale jak dlho než by bola tvoja večera? Abo kým by si ju ranil jak ten Rhys? Ešte že niesi blb a nespravil to, čo ten posledný chlap." Nebral si servitku no nechcel povedať že bola vlastne znásilnená kedysi iným vlkodlakom keďže to nechal na nej či to Grayovi vôbec povie. Ale jak začul že Aurora spadla tak sa za ňou rychlo rozbehol či je v pohode. "Aurora! Ach.. mohla si počkať. Ukáž pomôžem ti." Nechcel ju nechať odskákať do karavanu veď by ešte spadla znova a boh vie čo by sa jej znova stalo tak ju opatrne zobral do svojej náruče. "Musíš byť opatrná a odskákať ťa nenechám, ešte by si nám spadla a kto vie čo by sa ti stalo." Usmial sa na Auroru ktorú pomaly nesie do karavanu a posadil ju na jeden gaučík blízko stolu.
- Aurora Snow (Rory)07.10.2021 13:42 #1274

Snažila sa svojpomocne dostať do karavánu. Počúvala ich ako sa hádali. "Karavan bol môj nápad, chcela som si taký kúpiť len čo našetrím dosť peňazí a mohla tak odsťahovať kam by som chcela. Chcela som ísť niekam, ďaleko..." Keď sa tý dvaja hádzali myslela že po nich niečo hodí. "YA! mohli by sme sa pohnúť už niekam ?! Prosím..." Asi nemala dvíhať hlas a už vôbec v prítomnosti pán Graya, pred ktorým mala obrovský rešpekt. Keď na ňu dvíhol hlas po páde "mohla.. trochu áno len ja v tme v tejto podobe nevidím.." Zomkla pery k sebe. No vydýchla prekvapene a aj ubolene, keď mala nohy vo vzduchu. Chytila Richarda okolo krku. " ďakujem" Usmiala sa naň že ju Richard poniesol ten kúsok do karavánu. Posadila sa a vyzula si tenisku. Prezrela si nohu. "To bude ok len som zle dostúpila pri tom potknutí..." Pozrela na oboch aby ich ubezpečila že je ok. Pan Gray svojou vážnou povahou pána i napriek tomu ako sa tváril bol aj tak super a sexy. Rovnako ako Richard, ktorý svoje dobré správanie prejavil aj navonok. "Prosím len sa nepozabíjajte ... sľúbte mi to.." Pozrela na oboch, naozaj jej obaja prirástli k srdcu. Len čo hovoril Richard o priateľke nevedela o kom hovoril "Priateľka? kto? Pán Gray ma priateľku, Ja som ..." Čo vlastne mala byť. Mazlíček? Slúžka? Sekretárka, ktorou mala byť? Ale čo vedela bola, osoba ktorá, ktorá túžila po jeho pozornosti a začalo byť na ňom závislé už pri prvom pohľade naň na tom plese. Ostala ticho sedieť, keďže pred chvíľou keby si nerozbil auto, tak by ju vyhodil v ulicách mesta a šla by tam kam patrila. "Poďme radšej všetci domov... som zabudla že som nenakŕmila rybičky.." Žiadne tam nemala ale vyhovoriť sa na to mohla
- Danny Elliott Gray (trinity)07.10.2021 16:59 #1280

Tomu psiskovi sa zrejme nepáčili Dannove názory na celú túto smiešnu situáciu s karavanom, lebo začal znova štekať ako taký pitbull. Pri jeho drzom tóne si začal Dann predstavovať ako by mu spôsobil, čo najhoršiu bolesť tak aby ho pritom prosil o rýchlu smrť, ale musel myslieť na Auroru, ktorej zrejme Richard prirástol k srdcu. Dann mal jeden veľký problém a to s ním!! Potom mu Aurora nečakane potvrdila, že to s tým karavanom bol jej nápad, čo celkom menilo situáciu. Nakoniec mu Richard spomenul, že nevedel, že je jeho priateľka. Popravde Dann nemal priateľky, skôr len krásne ženy s výhodami, ktorým dopredu vysvetlil svoje pravidlá. Išlo tam skôr len o sexuálnu príťažlivosť, pretože doteraz nemal potrebu sa viazať len na jednu ženu. Takmer každý o Dannovi vedel, že je nenapraviteľný playboy a predsa to ženskému okoliu nevadilo. Sám nechápal koľko slečien takto dobrovoľne dokázal zbaliť len na jednu noc.. U Aurory to bolo iné.. Síce ju na začiatku tiež chcel zneužiť, ale keď ju bližšie spoznal, svojou roztomilou nevinnosťou a zároveň skrytou vášňou si ho získala až mal potrebu ju chrániť. Nebola ako tie tuckové holky, ktoré sa ožraté promenádovali po baroch a dobre, že sa sami nevnucovali na sex. Dann si musel priznať, že si k Aurore vytvoril určitý vzťah, nechcel, aby mu robila nejakú slúžku, ale on sám sa chcel o ňu starať, potreboval cítiť jej sladkú prítomnosť. Jednoducho sa mu dostala do hlavy a on nevedel, čo to pre neho znamená. Avšak pri svojich krvilačných chutiach a neustálych záletoch jej nechcel viac ubližovať. Z jeho ťažkých myšlienok ho vytrhli slová Richarda o tom ako mu Aurora niečo zatajila, keď tu nebol. S prižmúreným pohľadom sa nechápavo otočil na Auroru, pričom chcel vysvetlenie priamo od nej. To, že na neho predtým zvýšila hlas momentálne neriešil. “O čom tu to psisko hovorí? Čo by som mal vedieť?“ Spýtal sa s mierne vytočeným hlasom. Nejaký posledný chlap jej zase ublížil a on sa o tom dozvedá zas jak posledný! Potom ho Richard upozornil na veci, ktoré Dann dávno vedel. Nemusel mu znova pripomínáť ako Auoru môže zraniť tak po fyzickej ako aj po psychickej stránke. “Myslíš, že si to neuvedomujem?! Vysvetlil som Aurore, že pri mojej povahe a krvilačných sklonoch som pre ňu len nebezpečný predátor, ale vôbec ma nepočúvala!“ Zavrčal smerom na Richarda. Mal celkom dosť toho ako mu to neustále vyčítal. Po menšej výmene názorov Auroru to psisko zobralo na ruky a pomaly ju presunul do karavanu na gauč pri stole. Dann ich s vážnym pohľadom nasledoval, hlavne mu neušlo to ako ho Aurora držala okolo krku. Keď Dann za nimi vošiel dnu do karavanu, tak musel stiahnuť nos, pretože to tam bolo všade napáchnuté od chlpov toho vlkolaka. O vybavení a celkovo interiéri sa už radšej ani nevyjadroval, nemalo to význam. Potom ich Aurora poprosila, aby sa tam nepovraždili a nahodila tému.. priateľka. Dann nemal rád keď ho s tým slovom niekto konfrontoval. “Preberieme to inokedy, teraz si hlavne oddýchni.“ Povedal pokojným hlasom, aby ju ešte viac nerozrušil. Dann potreboval hlavne zmeniť tému. Aurora už chcela ísť konečne domov, pričom v tejto situácii myslela na nejaké stupidné rybičky. Mala by si dať hlavne vyšetriť tú nohu, aj keď to našťastie nebolo také vážne. Dann by sa tiež rád pohol smerom do civilizácie, ale Richard mu stále nedal kľúče..
vampire boss - Richard Santos (monsteros)07.10.2021 17:16 #1281

Videl na Grayovi že by mu rád odtrhol hlavu a mučil ale bolo mú to svojím spôsobom jedno keďže jeho záujmom bola práve zranená Aurora. Keď ale sa vypytoval že čo by mal vedieť sa pozrel na Auroru a potom na Graya. "Viem len niečo málo a čo sa stalo. Je to na Aurore či to povie, ale nedovolím aby sa jej to stalo znova." Videl že aj Grayovi dosť na Aurore záleži čo nechápal keď je to naegovaný bastard ale očividne každý má svoje slabé miesta a v tomto prípade to bola uňho Aurora. Vedel že není sám kto chce Auroru ochraňovať a pomôcť jej s čím chce no furt nechápal čo sa tu vlastne medzi nimi deje. Keď ale v karavane Gray vypustil že čo jej vysvetloval tak to niejak pochopil že tam niečo medzi nimi nehraje a asi Gray dal takzvané kopačky Aurore. Nechcel sa moc do toho pliesť ale aby zmenil tému musel niečo povedať. "No, podla toho čo si mi vravela tak rybky nemáš Rory.. Furt môžeš spať v karavane ak budeš chcieť." Niečo mu Aurory nesedelo, hlavne to že nemá kde bývať a hovorila o rybkách mu prišlo celkom ako klamstvo, ale nemohol s tým nič robiť keďže vedel aké tam je napätie. Obzrel sa za seba na Graya ktorý vyzerá jak keby čakal snáď na vianoce ale došlo mu že čaká na kľúče. "Kľúče sú v zapalovaní. Dúfam že máte niejaký cit a nepôjdete cez hrboly jak na autodrome." Hneď čo dohovoril sa pozrel späť na Auroru na ktorú sa usmial a pozrel sa na jej zranenú nohu. "Je tu lekárnička tak ti to ošetrím aby to menej bolelo. Prípadne tu mastičku čo si mi dala, ak teda vlastne pomôže na tu bolesť čo máš." Chcel Aurore pomôcť aj za pritomnosti Graya ktorý sám o sebe sa choval jak dick. Postavil sa a popošiel k jednej skrínke z ktorej vzal hrubšiu deku do ktorej Auroru zabalil aby jej nebola zima.
- Aurora Snow (Rory)07.10.2021 19:14 #1289

Keď boli v karaváne a Richard spomenul čo sa jej stalo predtým sa naň zamračila "Richard..." Zomkla pery k sebe dívajúc na Richarda že to nemal hovoriť. Pozrela opatrne na pán Graya a prehltla nasucho. "Nič. nič vážne... Len som šla s kolegyňami z reštaurácie do klubu, Dali sme si pár pohárikov...." Bála sa čo bude po tomto vynadá jej a všetko bude, tak ako predtým. Rukou si vošla do vlasov a poďakovala za deku, ktorou ju Richard prikryl. "A.. začali ma naháňať muži s bejzbalkou... pokrykovali po mne a tak som sa skryla v dieľni, kde bolo jedno odomknuté auto a skryla sa tam, keďže prehľadávali dieľňu... to auto sa zamklo..." Sklopila pohľad a hrala sa s krajom deky..**"To auto patrilo vlkodlakovi, ktorý ma cestou k nemu domov našiel v aute a vzal k sebe, že prespím u neho a zajtra ma odvezie domov.. Len v tom dome.. sa premenil vo vlkodlaka a ja som sa bála.. plus ten alkohol, tak to využil, si domyslíte čo" Znovu nasucho prehltla. Šepla a na to zdvihla hlas na svoju obhajobu. "Potrebovala som nejak sa zbaviť myšlienky, že Rhysand...ma nechcel..A je to moja vina. Všetko čo sa mi stalo si za to môžem sama." Pozrela na pána Graya potom na Richarda. Jej pohľad padol na opuchnutú nohu a odmietla iné veci z lekárničky. "To je v poriadku Richard, ďakujem za starosť doma si dám na to studený obklad.." Krútila hlavou na mastičkou. "To je špeciálny pre teba, to mi nepomôže...Už si sama nejako poradím. " Pozrela na pána Graya, ktorý tu nebol ten čas a myslela naň ako sa bála v tú noc. Ale chápala ich oboch ohľadom toho že majú lepšie veci na práci. Aurora mala v hlave posledný čas len jedno. Ale na to myslieť nemohla, aby jej nik nečítal myšlienky. "Nedívajte sa tak na mňa.. už piť nebudem teda alkohol..." Nepokračovala už o tom čo sa udialo. Už to vrátiť späť nevedela. Zvykla si na to čo sa jej udeje. "Od stretnutia vlkolakom Mikarym v lese, ktorý ma chcel zabiť kvôli Rhysandovi... sa s ním oblizoval na púti..." Snáď Richard pochopil, prečo ona sa vlkodlakov bála, trochu viac nenávidela kvôli zlým stretnutiam s nimi. Aspoň Richard bol ten, ktorý jej chcel dokázať že nie všetci sú rovnaký. Pozrela na Richarda " Ako vieš že ja nemám rybičky...Mám takú jednú zlatú..." Samozrejme že nemala, ale fantázie mala dosť.
- Danny Elliott Gray (trinity)08.10.2021 01:45 #1309

Dann svojím ostrým pohľadom pozorne počúval Auroru. Čím viac mu rozprávala o tom, čo sa jej stalo, tým viac to v ňom vrelo ako pred výbuchom sopky, ktorá rozjebala svetoznáme Pompeje. Snažil sa upokojiť, ale nepomáhal fakt, že Aurora svoj príbeh stupňovala. "Znásilnil?!" Zavrčal, pričom si dopukal všetky prsty na ruke akoby sa chystal niekoho zavraždiť. Navonok síce vyzeral stále chladne, ale pocitovo bol tak napumpovaný adrenalínom, že by zdemolovať celý karavan. Nakoniec sťažka vydýchol, lebo potom by už naozaj museli ísť pešky. “Chcem vedieť presné mená, adresy a popisy tých skurven.. útočníkov. Aurora vieš dobre, že som aj veliteľ miestnej polície, toto im len tak ľahko neprejde!“ Zvýšil hlas až tak, že jeho silný tón zarezonoval celým karavanom.. Dann síce spomenul políciu, ktorá by mu pomohla ich vypátrať, ale skôr to chcel vyriešiť neoficiálne po svojom- brutálnymi praktikami. Budúce mŕtvoly im však nemusel vešať na nos. Vždy sa riadil pravidlom krv za krv. Dann to bral osobne a chcel vendetu. Aurora sa začala obviňovať, že niečo z toho bola jej vina. Pretočil očami, pretože to určite nebola pravda, akurát nemala chlastať toľko alkoholu. Potom Richard spomenul, že ak chce, môže Aurora prespávať v karavane. “A čo takto radšej súkromný apartmán v centre mesta?“ Dann nechcel, aby prespávala niekde v divočine s tým chlapom. Potom mu Richard ako nejakému čakajúcemu idiotovi povedal, že kľúče sú v zapaľovaní. Samozrejme nezabudol spomenúť, aby šiel opatrne. “Pokiaľ to auto nechcípne, bude zázrak.“ Odvetil mu na jeho poznámku s citom. Keď Richard Aurore začal ošetrovať opuchnutý členok pripadal si ako tretie koleso na voze. Richard vyzeral, že vie, čo robí, tak prešiel dopredu na miesto vodiča, pričom za sebou počul ako sa doťahovali o nejakej zlatej rybke. Sebaisto si sadol na nepohodlné sedadlo. Dann bol skôr zvyknutý na luxusné šoférovanie s automatom, preto zabudol pri štartovaní stlačiť spojku a nemal ani vyradenú rýchlosť. Celý karavan hodilo dozadu. “Kurwa!“ Spravil amatérsku chybu a len tak tak minul strom za nimi. Otočil sa smerom k Aurore dozadu, aby ju skontroloval či je v poriadku. “Za to môže ten prijebaný manuál!“ Dann by si v žiadnom prípade nepriznal chybu. Na druhý pokus to už spravil správne, pričom sa predtým uistil či funguje aj brzda. Už nemienil nechať nič na náhodu. Konečne šlapol na plyn a karavan sa pomaly pohol dopredu. Dann si musel uvedomiť, že to nie je terénne vozidlo ani luxusný športiak, ktorý zrýchli z 0 na 100 za menej ako 4 sekundy. Okrem toho nebol zvyknutý šoférovať tak veľké auto. Na väčšie dodávky alebo kamióny s kvalitným matrošom od dílerov mal zaplatených šoférov. Nechcel sa tou lesnou cestou drbať celý deň, preto zrýchlil, ale omylom chytil podvozok na nejakom vyjebanom hrbole. “To je snáď zlý vtip?!“ Dann mal síce dobré reflexy v tme, ale nemal toľko skúseností s rozmermi karavanu. Ešte k tomu mu mohla pod kolesá auta skočiť nejaká suicidálna zver.
vampire boss - Richard Santos (monsteros)08.10.2021 02:01 #1311

Vedel že o tom hovoriť nemal, no vedel že jej priateľ, pokiaľ ním naozaj bol to mal vedieť. Chcel ju chrániť a krik ktorý predvádzal len sčista ignoroval keďže rozumel jeho nervom pretože by sa zachoval rovnako. Keď zrazu začal hovoriť o apartmáne tak len Grayovi kludne odpovedal. "Keď vám to vadí žeby mala spať v garáži, môže spať v mojom dome, ten už není tak na píču jak karavan ktorý vám vadí. Kľudne zavolajte aj par chlapov je mi to jedno." Snažil sa utešovať Auroru tým že ju chytil pevne za ruku a palcom hladil jej palec keďže mal o ňu veľké obavy. Avšak keď Gray sadol za volant bola to veľká komedia do doby než skoro trafil strom a sám si jebol hlavu o stôl tak si račej k Aurore prisadol a furt ju držal pevne za ruku bez jakéhokoľvek záujmu že tam je Gray. Pozeral sa trochu zúfalo na smutnú Auroru čo mu drvilo jeho vlčie srdce keďže nevedel čo robil zle. "Nič si o rybke nehovorila a vravela si mi kde bývaš..." Ani vetu nedopovedal a Gray začal kričať znova keďže chytil podvozok na hrbole a račej by sa začal smiať že je to s ním tak na prd ako vodič že ožran by to uriadil lepšie. Naklonil sa trochu k Aurore a začal šeptať. "Keby viem že niekoho máš tak.. ťa na rande neberiem. Pokiaľ máš kvôli mne problémy tak sa ospravedlňujem. Moc mi na tebe záleží Rory a hlavne keď ťa vidím smutnú ma to ničí.. Veď vieš že som tu pre teba.." Šeptal Aurore do ucha aj keď predpokladal že Gray všetko počul ako Vamp, ale dodalo to ten dojem ludskosti a tajnosti s tým, že potreboval Auroru povzbudiť a dať jej najavo že mu na nej naozaj záleží a nechce aby sa trápila. Čakal že ho pošle kade ľahšie kvôli tomu že tam je Gray ktorý mu môže ublížiť, ale nijak ho to netrápilo a preto pevnejšie stisol Aurore ruku ktorú jej palcom hladil.
- Aurora Snow (Rory)08.10.2021 02:33 #1313

Na začiatku jeho reakcia tušila že bude naštvaný. Až sa stiahla pri jeho kriku. Keď to povedal on tak to znelo ešte horšie než v jej hlave. "Pan Gray som v poriadku. Zvykla som si." mrzelo ju to a ponížilo ako pocit byť len objekt na ulavenie si. Keď jej to hovoril pán Gray, bolo to ine lebo to chcela. Ale čo ona môže chcieť je jedno. Keď zapocula o apartmáne v meste. Hneď krutila hlavou. Odkiaľ by ona vzala peniaze za tak dráhy nájom. "nie prosím..to radšej sa vratim späť do chaty kde som vyrastala. Nechcem. Nie nemám na to peniaze. Mám slabý príjem na to aby som si dovolila apartmán. A sama vez.. " Zastavila sa vo vete ktorú nedokončila. Dívala sa na pána Graya ktorý jej jasné v aute povedal čo chcel. Pozrela na Richarda ktorý si k nej sadol. A pri pohybe auta sa chytila stola pred sebou kým niečo nepadlo z okolia v karavane. Rukou si zakryla ústa aby sa nerozmiala nad pánom Grayom ktorý bojoval s týmto autom. Sledovala Richarda ktorý si k nej sadol a chytil ruku. Keď jej vravel že by ju ani von nevzal ak by vedel že ma priateľa. Pozerala naň s tym že sa nadychla a úsmev zmizol. Odtiahla ruku od neho. "Prepáč mi, zabudla som že ja niekoho mám. A zabudla som že som vlastné zadaná s.." pozrela sa znovu na nadavajuceho Danna. "S.. Samom..? Áno presné tak sa volá." Vymyslela si meno. A odtiahla od Richarda a snažila sa skackajuc prejst k posteli ktorá tam vzadu bola. Ľahla si tam tvárou k tej stene s ktorou chcela splynúť ale nebol dobrý nápad tak blízko byť. Čelom pri poskočeni auta udrela do steny. Chytila si čelo a koreň nosa.**"au.. pán Gray. To sa tak ponáhľate domov?" Potiahla nosom čo sa zdalo že smrkala po plači. No prstom si prešla popod nos a potahovala nosom ďalej. Z jedného dôvodu. "alebo bude lepšie keď pridáte na plyn.." chytila si rukou nos ktorý stlačila. Snažila sa skryť to že sa jej pri udere do tej steny spustila krv z nosa. Hrozne to snimi natriasalo. Prehltala stekajúcu krv ktorá jej nechutila boh vie ako. Snáď to neuciti pan Gray. Nech môže v pokoji ísť domov. Aj Richard všetci nech si pôjdu oddýchnuť.
- Richard Santos (monsteros)08.10.2021 03:02 #1314

Cítil sa síce blbo čo jej povedal no vedel že to pochopila zle a došlo mu že klame na to bol docela zvyknutý keďže tušil že je niečo medzi ňou a tým Grayom. Bolo mu zle z celej tejto situácie a keď si všimol že Aurora začala skáckať k posteli tak len zakrútil hlavou. "Ukaž pomôžem ti.." Ani nestihol dohovoriť a videl ako Aurora letela a udrela sa čo ho znepokojilo až naštvalo že k Aurore popošiel a pomohol jej ľahnúť s tým, že ju prezrel a všimol si krvy čo ho znepokojilo keďže boli kvázi zavretej oblasti s Vampom. Rýchlo vzal servítku a dal ju Aurore pod nos. "Zle si ma pochopila Rory... vonku by som ťa vzal tak či tak.. To sa nemusíš báť." Povedal s úsmevom aby si nemyslela že je jeden z tých hulvádov s ktorými kedysi bola. Vedel že je naňho nasraná, ale dnešný večer bol už aj tak kompletne dosraný a s jej krvacajúcim nosom ešte kdo vie aké veci sa zadejú s Grayom. "Možno.. som ti teraz ublížil.. Ale vonka by som stebou šiel tak či onak.. Rande by to nebolo a toto bolo to najkrajšie rande až do doby než prišiel... no vieš kdo." Chcel ju rozveseliť aj keď už bol aj on dosť smutný z toho jak sa dnešný večer dosral. "Už.. v ten moment čo som ťa zbadal v tom bare si mi padla do oka a prirástla k srdcu. Preto som chcel pre teba tie najlepšie drinky, kúpil ti tu ružu. A kdo vie.. možno prevládli u mňa aj iné emócie a prirastla si mi naozaj k srdcu počas našej debaty čo sme mali spolu. Nedovolím aby ti niekto ublížil, síce ti nemôžem dať toľko čo ten upír vpredu, ale chcem aby si vedela že ťa mám nesmierne rád a možno aj viac.. ale to neni natolko podstatné.. asi.." Mal potrebu povedať Aurore pravdu ako sa cíti keď už ona sama vylievala svoje tajomstvá jemu, tak bol možno čas naňho aj keď na to nebola vhodná doba. Sadol si vedla postele a dal jej niekoľko vreckoviek na jej zakrvavený nos pričom sa oprel o stenu a pozeral smutne do blba, ale tak aby periferne videl na Auroru.