- Aurora Snow (Rory)01.10.2021 15:27 #1128
Cesta v karavane bola zaujímavá. Hlavne keď šli na miesto, ktoré nebolo cestou najlepšie. Mala pocit že to čo bolo v karavane vytrasie aj s ňou von. Prešla k nemu a chytila sa rukami operadla. Chcela vedieť kam idu. Toto miesto nepoznala, hlavne keď šli okolo lesa a prešli obrovskú tabuľu s akýmsi názvom. Nestihla si ho prečítať. Len sa dívala kam idú. "potom ti to dám keď zastavíme" No videla blízko obrovské jazero. Bola touto atmosférou prekvapená, už len z dôvodu že na tomto mieste ešte nebola. "Aha. tam je jazero." Ukázala rukou s nadšeným pohľadom. "Len pri vode bude naozaj chladno." Zvedavo sa dívala von oknom. Naozaj mala na seba brať viac teplých vecí. "A tam je nejaký dom na opačnej strane jazera. To je nejaká chata? Svieti sa tam, asi sú tam ľudia." Hovorila si to skôr pre seba než pre Richarda.
- Richard Santos (monsteros)01.10.2021 15:35 #1129
Po zastavení vypol motor a pozrel na Auroru na ktorú sa usmial. "Na druhej strane je kemp, majú tam chatky na ubytovanie a takéto veci. Taktiež sa tam dá nakúpiť pár vecí ako pohladnice, magnetky a podobné veci. Taktiež robia atrakcie na jazere a po kempe. Snaď nevadí že som ťa zobral viac menej sem v karavane pre súkromie, či ?" Zvedavo sa opýtal pričom sa pomaly postavil a popošiel k malému grilu kde položil tašku s vecami a pomaly z nej vyťahuje žemle a boxy kde má potrebné veci na burgre až nakoniec vytiahol aj mäso zabalené v alobale. Všetko položil na linku vedla grilu, taktiež aj s kuracími prsiami a miskou v ktorej je dresing ku burgerom. Hned potom sa obzrel po Aurore. "A čo že si mi to doniesla Rory ?" Zvedavo sa znova spýtal keďže ho zaujímalo čo preňho doniesla. Nevedel naozaj čo od Aurory má čakať a ani prečo niečo doniesla. "Žeby niečo na to zranenie na hrudi ?" Pomyslel si počas toho čo premýšlal že čo asi tak mohla Aurora priniesť so sebou.
- Aurora Snow (Rory)01.10.2021 18:23 #1132
Pozerala pred seba na jeho predné sklo v aute, keď zastavili sa radšej vzdialila a posadila na ten malí gaučik so stolíkom. Dala si batoh na stehná a hľadala tu vec. "Typický vlkodlaci, chceš ma len pre seba čo ?" Zasmiala sa nad tým. "Nie, to je v poriadku, aspoň máme chvíľku pre seba a nebudú na nás divne pozerať neznámy cudzí ľudia." Pozerala čo vyberal z tašky. "ty si si dal námahu spraviť niečo sem pod zub. To je od teba milé. Len aspoň ja som mohla vino alebo niečo k tomu vziať. Ma nenapadlo žeby si zohnal karavan." Hrýzla si do spodnej pery. Našla to preň. "Vravela som že sa vyznám v liečivých mastičkách a olejčekov." Podala mu ju, keď mal čas. "Na tvoje zranenia, kvôli mne. Rýchlejšie sa po tomto hoja rany." Pousmiala sa a šla mu pomôcť s tým čo chcel spraviť.
- Richard Santos (monsteros)01.10.2021 18:38 #1133

Na jej okomentovanie že si ju chce nechať len pre seba sa pozasmial a pozrel na Auroru. "Aj keby som chcel, nevyzeráš žeby ti moja prítomnosť akósi vadila." Usmial sa na Auroru a počas toho čo hovorí o jedle ktoré vytiahol, tak nakoniec vytiahol z tašky aj víno ktoré ukázal Aurore. "Myslel som aj na víno. Síce som mal obavy či ho vôbec zobrať keďže si dneska vravela že nechceš alkohol ani vidieť.. Ale povedal som si že aspoň na chuť k jedlu jeden pohárik postačí. Je to červené víno, ale za to je príjemné sladké a neobsahuje veľa percent alkoholu.." Flašku vína ktorá je neotvorená položil stranou a položil tašku preč. Keď mu Aurora začala podávať mastičky a olejčeky na zranenie sa usmial a zobral ich do pravej ruky. "Nemusela si, ale ďakujem velmi pekne. Len asi to extra nevyužijem dneska keďže sa musím venovať tebe a vôbec mi to nevadí." Mrkol na Auroru a mastičky s olejčekmi položil komplet stranou. Pomaly zapol odsávanie dymu nad grilom a kupodivu to nijak nahlas nehučí čo ho celkom prekvapilo a gril otvoril, pričom otvoril skrinku vedla a vzial uhlie ktoré pomaly nasypal dnu do grilu. Uhlie odložil a vzal kúsky novín ktoré tam dal a nakoniec to celé zapálil aj keď to chytlo na tretí pokus. "Už som si myslel že to nezapalím.." Trochu sa pozasmial na odlahčenie a gril zavrel aby sa poriadne rozpálil. Popošiel bližšie k Aurore a roztriedil boxíky aby sa vedelo ktoré patria na burgre a ktoré na mäso. "Varíš ráda Rory ? Síce mne to nijak extra nejde, ale grilovať je celkom jednoduché. Len treba správne koreniny a ide to celkom samo. Táto čásť je na tie prsia, mäso bude treba trochu namočiť do marinády ktorú som pripravil z byliniek doma. A toto všetko je na burgre, takže mäso, paradajky, šalát a slanina." Všetko Aurore ukazuje počas toho čo vysvetluje kde čo je, aby vedela a nepoplietla to náhodou.
- Aurora Snow (Rory)01.10.2021 23:07 #1136

Pozerala naň ho čo vyberal. Vysvetľoval jej to, akoby videla zeleninu a tieto veci prvý krát. Aj sa tak naň pozrela či ju mal za blbú. Vzala si tak nôž, ktorý tam mal a nakrájala zeleninu. "Dúfam že je umytá. A nehovor so mnou akoby som nikdy tieto veci nerobila. Marinády som bežne robila na mäso na rôzny spôsob. Len potom..." Prestala krájať zamyslene a jej úsmev z tváre mizol. "Variť pre niekoho mi robilo radosť. Popravde, odkedy som sa odsťahovala, tak moc nejedávam..." Bolo to po nej vidno, keďže dosť schudla, ale to na jej kráse neubudlo, teda kto vie. Sama seba vnímala inak. " ty? prečo by si to nezapálil." Pozrela zvedavo čo všetko tam dával. " Hovorila som ti že áno, aj keď už teraz nemám kde." Nemala vlastnú kuchyňu, nemala podstate okrem postele a pár krabíc nič. Postavila sa od stola a začala mu pomáhať s mäsom. No jej vlasy zavadzali, tak si ich vypla. Nečakala žeby si jedlo ešte pripravovali sami. No nepáčilo sa jej že jej vravel ako generál. Stiahla ruky od toho a radšej sa posadila. Asi by sa do toho miešať nemala. Keď jeho dominantnosť z nej robil trochu ústupčivú. Obzrela sa smerom von oknom a potom naň.
- Richard Santos (monsteros)01.10.2021 23:19 #1137

Pozeral na Auroru a keď okomentovala jeho rozkazovanie sa len pousmial a povedal. "Prepáč.. len je to trochu nezvyk byť.. takto. Možno je to mojím druhom že sme rádi dominantný, ale taktiež aj tým že som človek čo ma rád keď vie, kde má svoje veci. A možno iba stárnem a mám potrebu byť niečo ako učiteľ.. kto vie. Ale prepáč ak sa ťa to dotklo, neber si to osobne." Chcel sa jej ospravedniť kvôli svojej povahe a taktiež kvôli tomu že moc ľudom neverí. Síce sa Aurore zveril so zaujimavými vecami a vlastne si ju pustil viac do súkromia, ale furt sa jej bojí dostatočne veriť. Pomaly rozbalil mäso z alobalu a dal ho pomaly na gril ktorý zavrel a obzrel sa po Aurore ktorá sa usadila. "Pomôžeš mi ? Aspoň sa zbavím toho blbého pocitu že som ťa od seba odohnal čo som naozaj nechcel. A už vôbec sa ťa emočne dotknúť niejak.. A môžeš tu marinádu kludne ochutiť viac, robil som ju na rýchlo tak neviem či tam je dostatok všetkého." Usmial sa na Auroru pričom vzal mäso aj s marinádou a naťahuje ich smerom k Aurore. "Položim ti to na stôl alebo chceš byť tu vedla mňa ? A nie, nevadí mi to.. budem rád za tvoju pomoc a keď priložíš ruku k dielu." Usmial sa na Auroru ktorú pohľadom obdivoval.
- Aurora Snow (Rory)01.10.2021 23:35 #1138
Pozrela naň sediac na gauči s tým že sa do toho miešať nechcela. Nie za tu cenu, žeby niečo skazila. "To.. to je v poriadku, nebudem ti kaziť chuť do varenia." Utiahla sa, lebo nie každý chcel aby sa do toho plietla. "Naozaj je to v poriadku, chápem." Zamávala rukami pred sebou a hrýzla si do pier s jemným úsmevom na perách. Zbavil blbého pocitu? kvôli nej sa cítil zle ? "hryzie ťa svedomie že povieš holke niečo takéto?" Zvedavo sa naň pozrela a otočila tak tvár na fľaštičku s marinádou. Otvorila ju a ovoňala. "Um.. to nie, keď si to spravil podľa seba bude to ok." Podala mu marinádu a hľadala štetček v šuplíku alebo čím by to natreli. Potom to našla a dala mu to do ruky. "To je v poriadku, ešte by som ti to skazila tak radšej nie" Usmiala sa a ruky si dala k sebe, keď sa opäť usadila k stolu. Tak to pekne začalo a teraz začala mať pochybnosti. "keď sme pri tom veku, chceš povedať že ty si starý a ja decko?" Pozrela naň s nadvihnutým obočím..
- Richard Santos (monsteros)01.10.2021 23:48 #1139

Pozorne Auroru počúva a nakoniec sa trochu zamračil pričom sa k nej posadil. "Noták, zapoj sa a nič nepokazíš, pokázil som tak maximálne já náladu, nemyslíš ?" Bol si vedomý že jeho slova predpokladom zle pochopí. "Hryzie ma svedomie že máš pocit ako keby som ťa odohnal preč, pritom to tak nebolo myslené.. Nechcel som ťa dirigovať len som ti chcel vysvetliť v ktorej miske je čo aby si sa nemusela trápiť s tým, čo tam nájdeš.. aj keď zniem ako idiot ale v skratke som sa ťa naozaj nijak nechcel slovne dotknúť." Myslel to vážne a docela úprimne, nebude Aurore predsa klamať a povie jej pravdu ako sa cíti a možno ho aj pochopí, keďže vedel že je to chytrá holka a vedel že mu neverí, avšak naozaj k nej nechcel byť hrubý abo niečo na ten späsob. Na jej okomentovanie veku len zakrútil hlavu. "Nie, tak som to nemyslel. Je to taký vlčí pud sebazáchovy kedy majú vlci pocit že majú niekoho niečo naučiť.. Hlavne keď vonku je s veľkou pravdepodobnosťou spln, tak naše emócie, pocity, strachy sa viac znásobňujú. Keď sa cítime zraniteľný, tak ten pocit je desať krát horší.. Občas sa to nedá dobre ovládať a povieme čo nechceme, presne ako v tomto prípade som sa ťa nechcel nijak dotknúť." Vyzeral už celkom sklamane že odohnal nechtiac Auroru a pomaly mäso natiera marinádou aby tam nestál jak blb ktorým už v podstate aj je. Po natretí mäsa gril otvoril a dal kuracie prsia na gril pričom sa natiahol do jednoho z šuplíkov a vzal kuchynské kliečte s ktorými mäso na hamburgre otočil na druhú stranu a gril zase zavrel. "Poznáme sa deň, ale mám ťa rád a nechcel som ti nijak ublížiť, naozaj nie. Viem že máš problémy s dôverou, len hcem aby si vedela že ja ti dôverujem hlavne tým ako si mi pomohla ošetriť tie rany.. to by pre mňa nikto nespravil." Trochu sa pousmial a celý čas sa pozeral Aurore do očí.
- Aurora Snow (Rory)02.10.2021 14:19 #1140

Bola trochu jeho správaním zaskočená ale bola rada že je uvedomelý svojho správania voči nej. Vždy bola utiahnutá a neverila si, lebo zvyšok ľudí boli jej príkladom. "to je v poriadku, hlavne buď sám sebou. Ja ti nič nevyčítam" Usmiala sa naň ho a skúsila mu s tým pomôcť. Zvyšok nechala tak ako to chcel a utrela si ruky do obrúsku. "Chceš povedať, že budeš nepríjemný? Ah, keby som vedela že i na teba má úplnok vplyv tak som mohla ostať sedieť v tom sklade." Šepla, lebo vedela že vlkolaci, vlci a všetko čo na tento mesiac malo vplyv bolo trochu desivé. "Ja sa vždy starám o ľudí, ktorý mi pomôžu, oplatím ich starosť." Taktiež mu pozerala do oči, ale radšej svojimi divnými očami uhla inam. "začína to dobre voňať." Naozaj to dobre vonia, až mi slinky popravde tečú." Zasmiala sa aby odľahčila situáciu. "S dôverou si mi hovoril ale ja som preboha žena, neokradla som ťa aj keď som mohla, lebo som na to dobre vycvičená." Zamyslela sa nad tým "Nemyslím si žeby si mi ublížil bez dôvodne." Natiahla sa pre fľašu s vínom a svojimi ostrými pazúrkami vyťahovala korok. Keď jej to moc nešlo požila svoje ostré zuby a vytiahla ho. No ostal jej zapichnutý na zube. "Um..." Zamrnčala nespokojne nad tým.
- Richard Santos (monsteros)02.10.2021 14:55 #1142

Odlahľo mu keď sa aspoň niejak s Aurorou udobril a príjemne sa usmial pričom sa pozrel na gril. Pomaly sa postavil a obzrel sa keď hovorila o splne. "Nie, neže nepríjemný.. len jednoducho sú pre nás emócie ťažšie v takéto dni. Ale svoju premenu a chovanie viem ovládať takže nemusíš sa báť žeby som ťa udrel alebo niečo také..." Trochu znervóznel, ale rozbalil žemle ktoré rozrezal na polovicu a otvoril gril na ktorý ich z vnútornej strany dal, k tomu ešte zobral štyri plátky sýra a na každé mäso dal dva. Taktiež na gril dal aj kúsky slaniny a gril privrel. "Máš dobré srdce, a to si cení málo kdo.." Keď hovorila o kradnutí tak sa na ňu neiste pozrel. "Zlodejka ? To by som na teba nepovedal, že ty a krandnúť ? Ale keby že má ma okradnúť taká pekná zlodejka, tak by som sa aj nechal." Trochu sa pozasmial a otvoril gril a vzal kuchynské kliečte s ktorými vybral kusky žemiel von a otočil aj slaninu pričom skontroloval sýr na mäse ktorý sa na ňom pekne roztápa, ale gril ešte zavrel pričom sa pozrel na Auroru. "Pre pána, čo to vystrájaš Aurora ?" Trochu sa pozasmial ale keď si všimol jak sa jej korok zasekol v zube tak k nej popošiel. "Pomôžem ti s tým.. len kľud dobre ?" Usmial sa na Auroru a opatrne chytil korok pričom sa zhlboka nadýchol a pozrel jej do očí. "Hlboký nádych a výdych." Začal pomaly korok tahať preč, ale dáva si veliký pozor aby jej neublížil a prípadne nevytrhol aj zub. Keď to pomaly vyťahoval z jej zubu tak trochu silnejšie ťahá, ale furt tak aby sa jej nič nestalo.
- Aurora Snow (Rory)02.10.2021 20:29 #1143
Pozrela naň "Dobré srdce je k ničomu. To si píš nevypláca sa to." Pozerala naň, keď sa k nej otočil keď piekol žemle. Pozrela nevinne a počkala si na to, aby jej zuby vyslobodil. Zatvárila sa nevinne po vytiahnutí si jazykom skontrolovala svoje silné ostré zuby. "ďakujem nemal si tu otvárak ale hlavne že je vonku." Zazubila sa nad tým "A jo... k tomu zlodejstvu.. ma naučila ulica..." nebola na to hrdá ani pyšná že práve niečo také robila aby prežila. "Hele ale dúfam že sa nepremeníš vo vlka a zneužiješ svoj vlčí pud a nezneužiješ ma," Pozerala mu priamo do oči. "ešte som nemala víno, aby som bola proti." Postavila sa od neho a hľadala skleničky kam naliať víno, kým ich nenašla a nepoložila na stôl pred nich. "Robím si žarty." Vedela že ak by sa niečo také stalo znovu by bola sklamaná.
- Richard Santos (monsteros)02.10.2021 20:51 #1144

Po vytiahnutí korku sa usmial a pohladil Auroru po líci na což korok položil stranou. "Ty malá zlodejka, nabudúce hlavne neotváraj víno zubami dobre?" Usmial sa a popošiel ku linke kde vzal lyžičku a rozbalil misku s dresingom, trochu nabral a naniesol na spodné části žemiel a rozotrel pričom to spravil aj s hornými. Počas toho sa obzrel po Aurore ktorá okomentovala aby ju nezneužil. "Viem to ovládať to za prvé a za druhé nespravil by som to. Jedine že by si o to pekne poprosila, ale inak nie." Trochu sa pousmial a otvoril gril a vzal kuchynské kliešte a mäso nabral pričom ich dal na spodné žemle a taktiež nabral aj slaniny a dal na každé mäso dve do kríža. Keď Aurora povedala že si robí srandu tak sa pozasmial. "Si naozaj vtipná a chytá osoba." Čo to povedal sa pootočil na Auroru a mrkol na ňu s úsmevom. Hlavu otočil späť k jedlu a dal na mäso šalát s paradajkou a burgre zavrel. Natiahol sa ešte pre taniere a dal burgre naň a taniere položil na stôl pričom pozrel na mäso na grile a posadil sa. "Tie prsia sa ešte budu chvíľu robiť a dobrú chuť Rory, dúfam že ti bude chutnať." Dosť dúfal že jej naozaj chutnať budú keďže burgre su perfektne šťavnaté a dresing dodáva tomu príjemne sladkejšiu chuť.
- Aurora Snow (Rory)02.10.2021 23:06 #1147
Potichu ho pri tom pohladení po tvári sledovala. "Nemal si tu otvárač, nerobila som to prvý krát. Takže viem ako na to." Zvedavo pozrela a pozorovala ho, ako piekol to mäso. Popritom nazrela zaň a hrýzla si do pier. " čože? teba musí dievča prosiť o sex?" Bola prekvapená a dosť divné to bolo. Prečo by žena mala prosiť muža o sex. Nie je pes a ponížiť sa viac nenechá. Čo už niektorý spravili v jej prítomnosti. "Vtipná? nič vtipné som nepovedala, alebo čo ti prišlo vtipné?" Zvedavo sa spýtala. "Richard? čo pre teba vlastne znamená to že sme tu spolu na tomto mieste? " Pozrela zvedavo, kým nedostala pred seba voňavú chutnú pochúťku.**"počkám na teba, sama jesť nebudem ale vonia to úžasné, ešte mi chlap nevaril." Hrýzla si do pier. "vonia to úžasne takže určite. Richard? ostaneme tu aj cez noc? lebo ak si dáš víno so mnou." Zamávala mu skleničkou pred tvárou "Nemôžeš šoférovať."**
- Richard Santos (monsteros)02.10.2021 23:23 #1149

Usmial sa na Auroru a keď hovorila o sexe len sa pozasmial. "To nie, tiež som žartoval. Teda trochu.. kdo vie, asi to ostane záhadou." Mrkol na Auroru čím ju nechal v menšej záhade o čo mu aj šlo. Keď sa začala vypitovač čo mu prišlo vtipné tak iba ticho na ňu pozrel a pošeptal. "Od kedy sa poznáme furt vtipkuješ a ani si to možno neuvedomuješ." Znova na Auroru mrkol a jak sa usadil len zvedavo na ňu pozrel keď sa začala pýtať, čo to preňho znamená. Váhavo pozerá na Auroru, ale nakoniec chvílu ticha prelomil. "Pre mňa je to dobre strávený čas s osobou ktorá sa mi zapáčila jak výzorovo tak povahovo. Rád by som ťa viac poznal. Či to beriem ako rande ? No, ešte som v karavane nerandil takže ťažko povedať, ale na zoznámenie sa nie zlý nápad." Usmial sa na Auroru a posunul si bližšie k sebe tanier s burgerom pričom pozrel na skleničku s vínom. "No, nezobral som víno len preto aby si ho pila predsa sama nie ? Jasné že tu budeme spať, vzadu je rozkladacia postel a tam si pospíš. Ja si pospím v predu na sedačke vodiča aj keď sa nedá sklopiť, ale nebude to prvý krát čo by som spal po sediačky." Trochu sa pozasmial a zobral skleničku do pravej ruky pričom ju pozdvyhol a pozrel Aurore do očí. "Tak na čo si pripijeme ?" Zvedavo sa spýtal Aurory na ktorú sa ešte príjemne usmial.
- Aurora Snow (Rory)03.10.2021 00:19 #1150

Zamyslela sa nad sebou "niektoré veci boli ale pravda a nie ako vtip, ale nevadí čo už" Mykla ramenami a vzala si pribor do rúk "Nemám rada chlapov, ktorý ponižujú ženy. Od takýchto sa ja držím ďalej." Vedela čo chce a dobre vedela aký typ mužov sa jej páčil, ale keď to už bola väčšina hlupákov, ale pekných. Ale na vzhľade už tak celkom nezáležalo. Hoc na jej šéfa to šlo samo. Znovu myslela na niekoho kto do jej života zasiahol prvý večer medzi tými to čudnými ľuďmi na plese. Pozerala mu do oči "Nemám rada prekvapenia, vždy skončia nemilo." Povedala mu úprimne. "Rande? oh, to nie je rande? ja ani neviem čo je to to rande, každý o ňom hovorí, ale nikdy som ho nezažila." Zamyslene pozrela na tanier a potom na Richarda. "Ja som myslela že..." Fajn nebolo to rande tak to mala brať ako kamarátsku večeru. Chápala a usmiala sa aj napriek tomu že bola sklamaná. Vzala si do rúk skleničku "Tak na naše spoznávanie a nie rande večere" Usmiala sa a štrngla si sním. Nevedela čo mu mala na to povedať a tak si odpila z vína. "Nemusíš spať tam, ja sa pokojne zmenším.. alebo sa zmestíme. Alebo máš so mňa strach?" Zvedavo sa naň ho pozrela.
- Richard Santos (monsteros)03.10.2021 00:28 #1152

Pozorne ju počával a len sa usmial. "Pokiaľ žena vie čo chce, vždy to nájde." Mrkol na Auroru a pozorne ju počúva ďalej, avšak keď došlo k téme rande o ktorom hovoril sa len pousmial. "Nebola si na rande ? Tak to má prekvapuje.. Popravde som ťa na rande chcel vziať, len mi to prišlo trochu blbé s tým.. jak som ráno vyzeral a po tom čo si vravela o svojích predošlích chlapoch tak som nechcel aby to vyznelo že som ako oni, že ťa chcem len do postele. A ja to svojím spôsobom ako rande beriem, aj keď je to v karavane a nie v niejakej reštaurácii abo pozeranie kina. Ale na hviezdy sa pozerať dá, takže asi predsa len je to rande. Nikde neni písané že rande musí byť v reštikách alebo počas pikniku. Prečo by nemohlo byť takto v karavane, nie ?" Zvedavo sa jej otázal čo si o tom myslí. Pritom si s ňou štrngol. "Tak na rande." Usmial sa na Auroru a odpil z vína a skleničku položil na stôl a vzial hamburger do rúk pričom sa pozastavil nad otázkou Aurory. "Nie Rory, nejde o strach. Je to skôr že chcem aby si mala svoje súkromie, cítila sa komfortne a neplietol som sa kde ma možno nechceš, alebo by si sa citila nekomfortne. Že si v posteli s niejakým chlapom so strachom že ti ublíži rovnako ako ty predním. Ide mi v skratke o to aby si sa cítila dobre." Slušne odpovedal Aurore pričom jej pozeral priamo do očí do ktorých sa znova usmial. "Tak dobrú chuť." Mrkol na Auroru a pomaly si odkúsol z hamburgeru pričom z tej dobroty zaklonil trochu hlavu čím mu trochu štavy z hamburgeru začalo tiecť po brade dole.
- Aurora Snow (Rory)03.10.2021 00:49 #1153
Pozerala naň a to čo vravel sa nezhodovalo tým čo vravel predtým "Ale teraz si trochu protirečíš, povedal si že rande nie je na takomto mieste a zrazu môže byť aj. " Bola z neho zmätená. "Podľa mňa ak je záujem spravia si rande kde chcú a ja viem akých som mala ex alebo jednorazovky. Tak nad tým sa nechcem pozastavovať." Zamračila sa nad tým a odpíjala z vína. "Ach, tak to je zaujímavé, lebo vždy keď sa kúpem mi niekto do kúpeľne vojde a nehovoriac o hosťovských izbách." Prikývla a pousmiala sa nad tým "Tak dobrú chuť" Konečne sa naje poriadne. Pomalý sa pustila do jedla so slušným jedením. Prvé sústo si ofúkala, aby nebolo horúce. "mmm mňam !" povedala na prvé sústo, ktoré mala v ústach. Bolo to naozaj dobré. "to je naozaj super, ešte som takéto nejedla." Musela uznať "No Richard niečo z teba raz bude " začala sa smiať a pokračovala v jedle. Cítila že po vine ju trochu rozohrievalo na líciach.
- Richard Santos (monsteros)03.10.2021 00:59 #1154

Nad jej slovami sa zamyslel a pozrel na ňu vážnejším pohladom. "Povedal som že či to je rande v karavane je ťažké povedať keďže som ho v karavane nemal. A potom som povedal že prečo by byť nemohlo, takže v podstate si neprotirečím úplne." Neiste sa pousmial a pozoruje Auroru pričom ju počúva a nechápavo zakrútil hlavou. "Bože, proste žena potrebuje svoje súkromie a ani to jej nedajú. Hlupáci." Znova zakrútil hlavou nad tým čo teraz počul a keď si všimol, jak Aurore chutí tak sa usmial a na jej okomentovanie že z neho niečo bude sa zasmial. "Tak to ďakujem, aspoň viem že moje grilovanie je naozaj dobré. Hlavne som rád, že ti chutná." Vyzeral z toho dosť šťastne že Aurore naozaj chutná a vyzerá šťastne keďže dlho nevidel šťastnú ženu. Usmial sa viac a odhrýzol si ďalší kúsok z burgeru ktorý prežúva a nakoniec ho spolkol a vzal do ruky skleničku s vínom a trochu si odpil. "To je mi ale prekrásny večer. Dnešným večerom som asi najväčší šťastlivec mať taký prekrásny večer s prekrásnou ženou." Aj keď to povedal nahlas, tak sa nad touto myšlienkou spokojene usmial a znova si odhrýzol.
- Aurora Snow (Rory)03.10.2021 13:21 #1155
Prikývla na jeho slova a usmiala sa naň ho.**"Takže to mám brať ako naše prvé rande? a koľko vlastne ich má byt" zvedavo sa spýtala, lebo sama nevedela ako to chodí "Tak na rande sa ľudia spoznávajú, že? Teda ak o to stoja" Zvedavo sa naň dívala. "čo ti na to súkromie môžem povedať. Len asi to že som ho nikdy nemala až doteraz. Teda, keď som posledný čas sama." Zamyslela sa nad tým. "Grilované jedla som moc nemala, keďže nemám gril. Skôr niečo ako cestoviny a také ľahké jedlá." Pousmiala sa nad tým a jedla ďalej. Moc jej to chutnalo až si prsty od marinády oblízala. Pozrela naň prekvapene čo povedal a obzrela sa "kde ta žena je?" Samozrejme si robila srandu. "neviem či je šťastie byť v prítomnosti práve tejto ženy" Pousmiala as a natiahla pre obrúsky, aby si utrela prsty aj pery.
- Richard Santos (monsteros)03.10.2021 14:14 #1157

Na jej otázku s úsmevom prikývol. "To záleží jak moc sa tie osoby spoznajú a či to budú chcieť dotiahnuť na niečo viac než obyčajné kamarátstvo. Takže presné číslo koľko krát sa má ísť na rande není. A ano, spoznávajú" S úsmevom Aurore odpovedal a znova si odkúsol, ale teraz menší kúsok pričom si palcom utrel pery od šťavy a do toho pozorne počúva Auroru. "Tak to mi je ľúto že súkromie nemáš. Každý človek potrebuje niejaké súkromie, nie len ženy ale aj muži." Usmial sa a ďalej pokračuje v jedení pričom si pochutnáva na príjemne chrumkavej slaninke. Keď Aurora začala vtipkovať tak sa pozasmial a ďalej ju počúva keď sama seba okomentovala tak sa zľahka zamračil. "Prečo by to nemalo byť šťastie ? Myslím že sa moc podceňuješ Rory. Každý si prežil niečo čo ho poznamenalo, ale to je už hold život. Z takých chýb sa vždy poučíme a vezmeme si z toho niečo dobré. Takže napríklad neveriť každému chlapovi na jeho svaly, ľudom čo predávajú topánky za drobné pričom stoja tri krat viac alebo nekupovať na určitých bazaroch autá pretože väčšinou tie auta su pokazené.. Mohol by som pokračovať ďalej. Ale láska je to najťažšie poučenie vo väčšine prípadoch." Po dohovorení trochu smutne sklopil hlavu, ale zhlboka sa nadýchol a odpil si z vína pričom sa začal znova usmievať a pokračovať v jedení.